Ето тук кратко клипче. Който се е запътил към Фрийлендъри, Санта фе и други подобни вече има още една алтернатива: http://www.autoweek.ru/gallery/video...2007/suv/14474
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Jeep Compass - видео
Свий
X
-
Верно е грозно, ама като видиш Хуйдай Санатасе пардон Санта Фе не е по-красив в никакъв случайВеднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Първоначално публикуван от bobsenНещо не ми харева много на външен вид
Но като започнат да тестват джипове по пътища дето 20% от хората в бг ходят на работа по тях направо се побърквам.
Голяма проходимост се изисква няма що.
Коментар
-
До: Jeep Compass - видео
карам го от 3 месеца и съм много доволен !
малко характеристики !
производство Daymler Chrysler. USA
2,4-литров двигател - "World Engine" - VVT - 125 кВт ( 170 к.с.).
Euro 4
градско - 11,5 л/ извън - 8,3 л/ комбинирано - 9,5 л/100км
данните са за моя с вариатор II поколение + виртуална механика !
постоянно 4х4 + блокаж 50/50спирачките са измислени от страхливите !!!
Коментар
-
Зa Jeep Compass може да се каже,че един страхотен младежки,икономичен градски мини SUV.На много тестове с двигател 2.0crd е постигал разход 6.5л. извън градско.Като проходимост и цена е един от най-добрите вариянти в класа си.Минималната му цена в Балкан стар видях,че е 45хил.лв.,а на най-големия му конкурент Тойота Рав 4 от 55-60хил. на горе...защояпонците си знаят.
Коментар
-
Възкресяването на старите тема става модерно. Вече трета такава гледам
И да не ми е пълен спам поста, да вземе някой да пусне работещ линк/клип, снимки/ към тоя Компас, щото такива като мен въобще не са го виждали /или не са знаели, че е Компас/. Не че, не съм чувал за Гугъл, но да е прегледна темичката просто.
Коментар
-
Да и трите съм ги възкресил аз. Извинявам ви се,за което. Ровех с търсачката за теми относно СУВ-чета. Извинявам се пак.Hyundai Santa Fe CM D4EB 4WD
Peugeot 406 RHZ, Peugeot 405 RFV, Peugeot 205 DKZ
Volkswagen Bora AKL
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар