Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Резби
Свий
X
-
От: Резби
Ами аз не съм много сигурен какво точно прави това чудо, и за това - по-неутрално- така, се изразих. То един колайдер, ако не колайдисва, баф го в колайдера...
Обаче ако почне и да коландрисва, то това - коландрисването, е висша степен на сайдисването, което пък, е радост за всички неуважени булки, и ... след малко Лютви ефенди ще ни дръпне една лекцийка по правоверен правоговор...
Бе, я наздраве с по една пияна вишна - 100 грама?
Коментар
-
наздреве.....абе пратиХме темата у "хумор и гюбре"Първоначално публикуван от Veni1 Преглед на мнение, което пък, е радост за всички неуважени булки, и ... след малко Лютви ефенди ще ни дръпне една лекцийка по правоверен правоговор...
Бе, я наздраве с по една пияна вишна - 100 грама?

0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка
Коментар
-
Цар съм на тия работи..Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнениеУ спама ли сме вече? Ми да почвам тогава, а?
Ако имах модераторски права, щях да се самобанна поне за един час...
Я някой да трие, че направо.......
Коментар
-
За един съвет да помоля - налага ми се да навия датчик с резба 1/8 28 цилиндрична, в резба 1/8 28 конусна. Не съм пробвал на практика, на теория как е най добре да пробвам - с цилиндричен метчик да пробвам да пренарежа конусната резба в цилиндрична, ще има ли месо, ще стане ли въобще? Иначе уплътняването не е проблем - с дихтунга, с о-пръстен, с лепило, с тефлонова лента, ще го измисля някак...Най ме е страх от хора без мечти...
Коментар
-
Ако хваща масата през корпус не е добра идеея!Първоначално публикуван от onufriz Преглед на мнениес лепило, с тефлонова лента, ще го измисля някак...
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар