Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Амортисьорите Pro Comp от серията ES9000

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Амортисьорите Pro Comp от серията ES9000

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
    Колега, казах ти че стават за XJ. Просто като се поръчва трябва да се знае дали да са за стандартно окачване или за 3" лифт.
    Гледам, че си отворил тема да събираш мнения. Давай, проучвай колкото ти е нужно, пък после се обади, ако решиш, че ти трябват.
    ОК. Просто съм малко замузен (смотан) и не загрявам веднага. Пък и ми е наредено да събера мнения. Надявам се да не съм те обидил с това, че отворих тема. Ако съм- извинявам се.
    JEEP CHEROKEE '86 XJ 4.0

Манол Денев

Коментар

Първоначално публикуван от Александър Белов Преглед на мнение
      ... Надявам се да не съм те обидил с това, че отворих тема. .
      Каква обида?!? Всеки е в правото си предварително да проучи продукта, който евентуално смята да купи. Макар че, в крайна сметка, обикновено разбираш дали ти върши работа именно на тебе, за именно твоите цели, едва след като го купиш и започнеш да го употребяваш.
      Примерно за регулируемата серия амортисьори на ProComp MX6 на Гранд Чероки един клиент е супер доволен от возията, а колега от форума ги намира за прекалено твърди за неговия вкус. Въпрос на лични предпочитания!
      Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от Александър Белов Преглед на мнение
        ОК. Просто съм малко замузен (смотан) и не загрявам веднага. Пък и ми е наредено да събера мнения. Надявам се да не съм те обидил с това, че отворих тема. Ако съм- извинявам се.
        Колега вземай и пробвай.Аз съм доволен.Няма се жениш за тях,пък нали знаеш,в днешно време разводите стават лесно.
        Поздрави!
        [U]Борис Найденов GSM:0888 433 804[/U]
        [LEFT][U]0887 754 767[/U][/LEFT]
        [LEFT][U]Jeep Cherokee XJ 4.0 Limited 2001 4.5" BFG A/T 32х9.5-16[/U][/LEFT]
        [LEFT][U]Ford S-MAX 2.0 2009[/U][/LEFT]

Коментар

Първоначално публикуван от cyklon Преглед на мнение
          Колега вземай и пробвай.Аз съм доволен.Няма се жениш за тях,пък нали знаеш,в днешно време разводите стават лесно.
          Поздрави!
          Май съвсем наклони везната. Мерси.
          JEEP CHEROKEE '86 XJ 4.0

Манол Денев

Коментар

Ако търсиш още едно мнение - хубави са, твърди, но след 15мин каране омекват, защото загряват. Ако искаш хубави амортисьори, струват и хубави пари

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X