Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Моля препоръчайте сервиз...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Моля препоръчайте сервиз...

За смяна на дифтунка и дозатягане на петата дюза, на моето гранд чероки (2.7 CRD, 2003г). Четирите дюзи вече са сменени, дойде ред и на най-гадната (трудно достъпната). Изпуска компресия мръсницата...
    Ходих до балканстар. Казаха, че ремонтът ще струва около 500лв. Ако някой знае читав сервиз, където може да ми излезе и по-евтино - да казва!!! Ще почерпя! Че ако не се размърдам сега, ме чака голямо приключение със запекла дюза
    Става дума за София.

До: Моля препоръчайте сервиз...

Пробвай в сервиз Юве, на симеоновско, до автокъща а2

Коментар

Аз имам един майстор който ми прави черокито и съм много доволен. Казва се Владо и телефонът му е 0887634234. Намира се на Горнобански път, до околовръстното. Много е честен и не взема скъпо. Можеш да кажеш че Христо те праща с Черокито.
      Тук мястото да прредложа една нова тема . Сервизи и отзиви за тях. Къде какво може да се прави. Защото, много често се попада на лош сервиз. Поне да знаем кой какво може и какви са отзивите.
      Юве са добри и аз съм доволен от диагностиката им.

Коментар

Благодаря за отговорите!

От Юве и аз съм доволен от диагностиката. Старата ми Витара само там ми я правеха.
        От страх да не сгафя нещо отидох в Балканстар. За следващият път ще се възползвам от препоръкити ви...
        Дано да не е скоро!!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X