имам вече един гранд 2000г.англичанка да си се возя напред назад и да ходя по работа с него.Даже и не съм го виждал на живо чакам го да пристигне. Иначе е с ония смотания мотор 4.7
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
и аз се джипосах с един гранд
Свий
X
-
До: и аз се джипосах с един гранд
Мдам, много гаден мотор....дай боже всеки му. Честито! Да те разхожда със здраве."...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.
-
Първоначално публикуван от damian_drinkov Преглед на мнениеимам вече един гранд 2000г.англичанка да си се возя напред назад и да ходя по работа с него.Даже и не съм го виждал на живо чакам го да пристигне. Иначе е с ония смотания мотор 4.7
Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнениеМдам, много гаден мотор....дай боже всеки му. Честито! Да те разхожда със здраве.Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!
"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."
Коментар
-
Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнениеЧестито! Остава да се сгодиш с бензиностанция.
Да, а енергийната криза, а за глобалното затопляне помисли ли?OFF-ROAD CLUB PRIMORSKO
www.offroadprimorsko.com
0899883765
Коментар
-
Честито!
Много безаварийни и да те радва.Радвам се,че в Приморско отново имате расов Jeep.Имаше там един друг
,но собственика му нещо се поболя горкия,но треската се надявам бързо да му мине
.
Обади се като пристигне да дойда да го видя.
Поздрави![U]Борис Найденов GSM:0888 433 804[/U]
[LEFT][U]0887 754 767[/U][/LEFT]
[LEFT][U]Jeep Cherokee XJ 4.0 Limited 2001 4.5" BFG A/T 32х9.5-16[/U][/LEFT]
[LEFT][U]Ford S-MAX 2.0 2009[/U][/LEFT]
Коментар
-
Първоначално публикуван от damian_drinkov Преглед на мнениеМисля да го пробвам на бензин и ако се държи лакомо и лекомислено с разхода ще го гъзифицирам.Иначе е същия цвят като твоя бордо.
Със здраве да го караш, и не му мисли много за глобалното затопляне.Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!
"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."
Коментар
-
Масла филтри ясно ще сменяш с одобрените от производителя.
Свещи също. Заводските Шампион са добри.
Махни катализатора.
Ако със 100-120 дава среден разход над 12 значи кислородните сензори са за смяна.
Коментар
-
Честито със здраве да си го караш.Моя е дизел ,но в момента при мен има един с 5.9 мотор и всяка сутрин го припалвам да му чуя звука за да ме зареди с енергия.Мисленето е труден и бавен процес и не се отдава на всеки.....
Grand 3.1TD
0898 620 306 Стоян
Коментар
-
Първоначално публикуван от ssspeed Преглед на мнениеЧестито със здраве да си го караш.Моя е дизел ,но в момента при мен има един с 5.9 мотор и всяка сутрин го припалвам да му чуя звука за да ме зареди с енергия.
Коментар
-
Първоначално публикуван от damian_drinkov Преглед на мнениеимам вече един гранд 2000г.англичанка да си се возя напред назад и да ходя по работа с него.Даже и не съм го виждал на живо чакам го да пристигне. Иначе е с ония смотания мотор 4.7
Коментар
-
Първоначално публикуван от gena Преглед на мнениеЗащо не го караш,а само го припалваш,когато го караш зареждането с енергия е в пъти повече,поне за менМисленето е труден и бавен процес и не се отдава на всеки.....
Grand 3.1TD
0898 620 306 Стоян
Коментар
-
Първоначално публикуван от ssspeed Преглед на мнениеЗащото си има проблем със скоростите но мотора му работи идеално.Като решим проблема и аз ще го покарам .
Коментар
-
Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнениеМасла филтри ясно ще сменяш с одобрените от производителя.
Свещи също. Заводските Шампион са добри.
Махни катализатора.
Ако със 100-120 дава среден разход над 12 значи кислородните сензори са за смяна.
Пишеше на обявата че някакви датчици на кутията са сменени.OFF-ROAD CLUB PRIMORSKO
www.offroadprimorsko.com
0899883765
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар