Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Дали да купя Grand Cherokee 2.7 CRD ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Дали да купя Grand Cherokee 2.7 CRD ?

Здравейте, спазарил съм в Германия едно Гранд Чероки 2.7 дизел, 2004 та година на 99 000 км, с много екстри и т.н. Най-важното е че е от първи собственик и съм сигурен че човекът го е гледал, ще ми излезе около 13 000 евро. Най-важното в момента за мен е дали изборът е добър и правилен и какви съвети мога да получа по този въпрос от вас.
    Благодаря !

До: Дали да купя Grand Cherokee 2.7 CRD ?

Труден въпрос. Снимките как са? Има ли достатъчно контраст?

Труден въпрос колега. Интересно какви отговори очакваш. Напиши ти от какво имаш нуджа.

Да те надъхаме или де те откажеме?

Коментар

На мен ми се струва добър избор, но много ме съмнява че ще се хвърля в доста сериозни ремонти и проблеми с тази марка и модел затова искам компетентно мнение. Имам си ТЛК 70 и не съм имал никакви сериозни ремонти или проблеми с нея, но може би джипката не е толкова недждна

Коментар

За 13 евра трябва да е чук, или
        Grand Cherokee WJ 4.7 V8
        Това е положението.

Коментар

Първоначално публикуван от vval Преглед на мнение
          На мен ми се струва добър избор, но много ме съмнява че ще се хвърля в доста сериозни ремонти и проблеми с тази марка и модел затова искам компетентно мнение. Имам си ТЛК 70 и не съм имал никакви сериозни ремонти или проблеми с нея, но може би джипката не е толкова недждна
          Много е относително, но можеш да разбереш за какво горе долу става въпрос от тази тема.
          http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=73858

Коментар

Във форума има много писано за JEEP-те прочети,иначе ако си вземеш черен няма да имаш проблеми другите много се чупят .
            JEEP PATRIOT, 2.0CRD , 2008
            JEEP CHEROKEE XJ ,SPORT 4.0L 2000
            JEEP COMMANDER, 4.7L , 2009
            JEEP GRAND CHEROKEE WJ 4.7L H.O , 2005 OVERLAND 0878102108 -Иван

Коментар

И аз съм на мнение че черният цвят е най-дборе :-) , иначе след прегледа на всичко ми е малко трудно да оценя кое е най-добрият избор, но едно е сигурно искам дизел

Коментар

За толкова пари съм сигурен че има и по добро частите в България са им доста скъпи да не говорим за сервиза им

Коментар

Щом си решил купувай го, мерак с пари се гаси
                  Jeep Cherokee 2.1td 94г.
                  Volvo 460 1.6 газ/бинзин
                  Jeep Cherokee 4.0i 97 BRC GAS
                  Fiat Multipla 1.6i 16v BiPover 2001

Коментар

Първоначално публикуван от baideni Преглед на мнение
                    Щом си решил купувай го, мерак с пари се гаси
                    Аз съм на същото мнение.

Първоначално публикуван от mir777 Преглед на мнение
                    За толкова пари съм сигурен че има и по добро частите в България са им доста скъпи да не говорим за сервиза им
                    А тук спорим.......колегата купува 5 год. джип с история, без удари, гледана джипка.....!За 26000 пари лъскава Италианка ли да си вземе от Горубляне?

А цени за части "скъпи"? има раздел Части за Джийп / Систематизирано ми не ми се струват толкова скъпи, аз съм купувал хъб от "Euro07"за 160 лв. а в БС са по 450 лв.!!! Търсиш-намираш. Че то коя джипка е евтина?

И мойто мнение:

Аз карам такъв джип ама с двигател 3.1 дизел.
                    Едни пишат, че са трошливи, други че са поносими. Мнооооооого е писано по темата. Да де ама на мен такъв ми изпадна. Чупи се-правя го. Слуша - и аз го слушам

За 2.7 CRD Като че ли са по-здравички. Поне с такова мнение останах от писаното тук във форума.

Само едно разбрах и споделям като мнение за Grand - a .........с ОРИГИНАЛНИ МАСЛА се сипват само( за тез джипки това е лекарството, пък не са и скъпи) и с не спортно поведение на пътя.Са ОК.

И да обобщим, ТА КОЙ ДЖИП Е ЗДРАВ И БЕЗ ХРОНИЧНИ ПРОБЛЕМИ???

Jeep grand Cherokee 3.1- страдат от прегряване и пукат глави дизелите- ремонт около 1500 - 2300 лв.
                    Jeep grand Cherokee 2.7 CRD - помпата страда, дюзите са капризни 1000 - 1800 лв.
                    Toyota 4Runner - пукат глави от 1500 лв. е ремонта
                    Nissan Patrol 3.0 D - Двигателите не са добри. ремонт не знам колко лв.
                    Discovery - разбива се раздатката лесно. 800 лв.
                    G - класата я хвалят......ама визия КУБ (мен не ме радва) и цена 1990г. - 15000 лв.

Та.....КУПУВАЙЙЙЙЙ и не се плаши. Пари много ще спестиш от ровене тук във форума. Колегите са готини. Е "Kinex" е като гуру тук, и помага много в тоз раздел .SparkyBG също. Абе много са.....

Хайде че се отплеснах...
                    Последно редактирано от kpaliev; 16-11-09, 18:29.
                    VW Touareg R5 2005
                    Ford Ranger 2.5 Double Cab 2005 Х 2 PC
                    Ford Everest 2,5 2006
                    Крис

Коментар

Първоначално публикуван от mir777 Преглед на мнение
                      Сервиза е перфектен в сравнение с другите. Миркат например.
                      Частите ако ги сравняваш с на УАЗ наистина са доста по-скъпи. В сравнение с другите марки са по-скоро при евтините. Само за двигателя са малко по-скъпички че нали е Мерцедес.
                      Кое е по-доброто за толкова пари, дето си сигурен че го има.
                      Последно редактирано от kinex; 16-11-09, 18:37.

Коментар

виж колега на ЖЕНА и на КОЛА всичко си е до касмет.аз сащо взех моя от парви собственик на 95000км.пак 2004.и да не ти казвам през какви премеждия минах преди няколко дни.бях на раба на нервна криза заедно с някои колеги тук,но все пак е машина и няма нищо непоправимо нали знаеш кефа цена няма....

Коментар

щом си решил да е твардо дизел никои не може да те разубеди но моята следваща сас сигорност ще е бензинова

Коментар

Kinex-а каза, че не става, значи не става. И аз си мислих за такова но отпада.
                            "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
                              Kinex-а каза, че не става, значи не става. И аз си мислих за такова но отпада.
                              Казах,,, щото пита за хард разходки.
                              Тоя двигател 28" гуми не може да върти, ти за 35-ци и нагоре мислиш.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X