Обява

Свий
Няма добавени обяви.

JEEP Wrangler

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

PETER BLIZNAKA Мерси за информацията но сега съм на етап сабиране на пари за да довърша една семейна авантиюра. Та дано до 6 месеца да започна да сабирам пари за тунинга на Уаза си А дали тунинг за камион ще е по различен от за побикновен джеп
    SUZUKI VITARA къса база 1.6 16V
    +359 0878 888 874
    ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА ; A1, (Rh+)

Коментар

Здравейте всички, аз съм собственика на последния JEEP този които е целият облебен в реклами. Наистина се радвам че близаците се опитват да работят професионално, като подготвят и проследяват развитието на всяка от машините включително и със снимков материал . Това което мога да кажа е че лично аз съм много доволен от това което те направиха с моята машинка, която и преди си беше нещо уникално добро но сега е удоволствие дори само да я гледаш по време на офроуд екшън пък какво остава да я караш . Е винаги има какво още да се желае най вече като скорост на доставка на някои части, но и това че стане сигурно някой ден . С две думи според мен в момента ако искате нещо да правите с JEEP в BG не е зле да се чуете с тях преди това.
      За референции
      Калоян
      georgiev@kalojan.com
      JEEP фен!

Коментар

БЛАГОДАРЯ ЗА ДОБРИТЕ ДУМИ РАДВАМ СЕ ЧЕ СИ ОСТАНАЛ ДОВОЛЕН ОТ ТУНИНГА ПО JEEРа За съжаление или за радост малко хора в БГ се решават да правят качествен или сериозен тунинг по возилата си Точно заради това доставките стават малко по бавно НО ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ ЧЕ ТОВА НИ Е ХОБИ
        Както казва един наш познат
        -Незнам ако това ви беше професията тогава какво щеше да бъде При това оф-роуда е малко неблагодарна работа поне в тия географски ширини

Вече сме решили с какво ще се забавляваме като се найграем с джипките

Коментар

А ето и дълго чаканите компоненти, проекта ПРОДЪЛЖАВА!

Снимки:

Последно редактирано от Yaro; 30-12-07, 17:56. Причина: HTML Синтаксис.

Коментар

Първоначално публикуван от Teacher
            Здравейте всички, аз съм собственика на последния JEEP този които е целият облебен в реклами. Наистина се радвам че близаците се опитват да работят професионално, като подготвят и проследяват развитието на всяка от машините включително и със снимков материал . Това което мога да кажа е че лично аз съм много доволен от това което те направиха с моята машинка, която и преди си беше нещо уникално добро но сега е удоволствие дори само да я гледаш по време на офроуд екшън пък какво остава да я караш . Е винаги има какво още да се желае най вече като скорост на доставка на някои части, но и това че стане сигурно някой ден . С две думи според мен в момента ако искате нещо да правите с JEEP в BG не е зле да се чуете с тях преди това.
            За референции
            Калоян
            georgiev@kalojan.com
            Сподели още тайни с нас. Кажи защо гумите опират в калника. дали в хода на окачването има промяна. Дали има разлика в твърдоста на возене. Колко хиляди километра си направил с новото окачване. Правил ли си тестове с други джипове. Правил ли си тест с тунингована Ге-класа. Все пак твоя вранглер ,независимо че стои много красиво и високо, няма блокажи. Това директно означава че препятствието трябва да се мине със засилка. Ако е така не ми харесва. Аз съм привърженик на бавното и майсторско минаване през екстрйм участъци.
            LZ1VMH

Коментар

Първоначално публикуван от goldy
              ... Аз съм привърженик на бавното и майсторско минаване през екстрйм участъци.
              затова ли взе лебедката
              помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

браво за хубавия материал. най накрая нещо истинско.
                Stop fawkin email me! I'm trying to drink....
                http://www.danasoft.com/sig/mitak.jpg
                http://www.youtube.com/watch?v=A53Mx...eature=related

Коментар

Първоначално публикуван от goldy
                  Първоначално публикуван от Teacher
                  За референции
                  Калоян
                  georgiev@kalojan.com
                  Сподели още тайни с нас. Кажи защо гумите опират в калника. дали в хода на окачването има промяна. Дали има разлика в твърдоста на возене. Колко хиляди километра си направил с новото окачване. Правил ли си тестове с други джипове. Правил ли си тест с тунингована Ге-класа. Все пак твоя вранглер ,независимо че стои много красиво и високо, няма блокажи. Това директно означава че препятствието трябва да се мине със засилка. Ако е така не ми харесва. Аз съм привърженик на бавното и майсторско минаване през екстрйм участъци.
                  Здрасти Goldy,
                  Гумите опират защото не съм орязал кълниците което мисля да направя скоро. В хода има промяна но не мога да ти кажа колко точно. Вози доста по меко дори когато е в твърд режим (има регулация на твърдостта на амортисьорите). За километрите не мога да ти кажа колко точно съм направил но не са повече от 1-2к според мен. За тестове с Г класи може би най добре е да ти кажат хора които са виждали но с 2 думи държи се супер добре. Можеш да питаш и близнаците и други хора за пясъчната кариера на морето след Ком-Емине 2004 и и за доста други места където съм биз заедно с всички популярни Г класи. Общо взето накратко там дето минавам аз те не минават . Без блокажи с голям ход имаш шанс и бавно но като цяло принципно се минава на ръчка.
                  Поздрави,
                  Калоян
                  JEEP фен!

Коментар

Благодаря за изчерпателната информация. А дали имаш някакъв снимков материал.
                    LZ1VMH

Коментар

До: JEEP Wrangler

Първоначално публикуван от PETER BLIZNAKA Преглед на мнение
                      Това е един нов проект при който за първи път в България ще бъде монтирано подобен тип окачване. Това налага изключително точното намиране на центъра на тежест и изчисление на цялостното изпълнение.

Една муха ми броди из главата за това да питам теб.
                      Вранглер YJ на койлоувъри или на ресьори може да реализира по-големи ходове.
                      Аз бях решил койлоувъри, обаче вчера гледах едно зверско филмче с роккраулъри и повечето бяха с ресьори а ходовете им бяха доста големи.
                      Кажи твоя опит какво показва.

Коментар

Техническият отдел е взел присърце работата с модифицирането на джипа на Haki.
                        B+

Коментар

Първоначално публикуван от vokel Преглед на мнение
                          Техническият отдел е взел присърце работата с модифицирането на джипа на Haki.
                          Не, не.
                          За YJ говоря.

Мисля да си правя кола за гората, която няма да е голяма загуба ако се обърне.
                          Последно редактирано от kinex; 29-12-07, 23:34.

Коментар

Взимай койловери и не се занимавай с отживелици.
                            http://ftp.domainbg.com/ymk/1/11.jpg

Коментар

Първоначално публикуван от Yordan Kolev Преглед на мнение
                              Взимай койловери и не се занимавай с отживелици.
                              Не знам. Аз само пружини съм пипал.
                              Петър да каже.

Коментар

Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнение
                                Вранглер YJ на койлоувъри или на ресьори може да реализира по-големи ходове.
                                не съм виждал сравнителни тестове на окачване на един и същи модел с койловъри и/или ресори. виждал съм обаче огромни ходове на ресорни окачвания. ЛИЧНО АЗ съм привърженик на два принципа - "keep it simple" и "каквото го няма не се чупи" . а инак вариантите са безброй. всякакви видове комбинации са възможни, без изключване на ресорите от уравнението. най големия ход на окачване който аз съм виждал на живо беше комбинация от ресори отпред и 4линк отзад. така че в крайна сметка пак опираме до лични предпочитания и изисквания към окачването.
                                Stop fawkin email me! I'm trying to drink....
                                http://www.danasoft.com/sig/mitak.jpg
                                http://www.youtube.com/watch?v=A53Mx...eature=related

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X