Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Помощ за предно цяло дясно стъкло Чероки 99г.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Помощ за предно цяло дясно стъкло Чероки 99г.

Здравейте!
    Налага се да се обърна за помощ към съфорумците.През нощта е счупено предно дясно стъкло на Джип Чероки -99г. с цел обир. След издирване по Софийските фирми , тяхното масово заблуждение че става дума за стъкло от 2 части/даже от няколко фирми след комуникация помежду им, искаха да ни продадат едно и също стъкло втора употреба от Гранд на различни цени, но то не става/, се оказа че такова всъщност няма налично.Моля ако някой знае за налично към момента цяло и запазено , зелено стъкло да информира.Води се зелен цвят.Благодаря предварително!

До: Помощ за предно цяло дясно стъкло Чероки 99г.

Първоначално публикуван от ALEX_Z Преглед на мнение
    Здравейте!
    Налага се да се обърна за помощ към съфорумците.През нощта е счупено предно дясно стъкло на Джип Чероки -99г. с цел обир. След издирване по Софийските фирми , тяхното масово заблуждение че става дума за стъкло от 2 части/даже от няколко фирми след комуникация помежду им, искаха да ни продадат едно и също стъкло втора употреба от Гранд на различни цени, но то не става/, се оказа че такова всъщност няма налично.Моля ако някой знае за налично към момента цяло и запазено , зелено стъкло да информира.Води се зелен цвят.Благодаря предварително!
    Колега в www.mobile.bg е пълно с Чероци на части.
    Поздрави!
    [U]Борис Найденов GSM:0888 433 804[/U]
    [LEFT][U]0887 754 767[/U][/LEFT]
    [LEFT][U]Jeep Cherokee XJ 4.0 Limited 2001 4.5" BFG A/T 32х9.5-16[/U][/LEFT]
    [LEFT][U]Ford S-MAX 2.0 2009[/U][/LEFT]

Коментар

Благодаря.Основната идея е ако някой от форума има такова за продажба,щото с търговците явно е сложно това упражнение.
      Хем не знаят какво продават , хем се заформя хранителната верига.
      Поздрави.

Коментар

даа, минах го този път наскоро... хубавците в кобра са явни кретени... звъниш,питаш - отговор - имаме, заповядайте.... оставям колата...чакам, излиза един хубавец и вика- има проблем... годината не ви е вярна... аз - ммоля?!? той - ами колата ви е след 2001г. , преди това черокитата са с малак триъгален джам до основният...
        опулих се. казвам- глупости - 98г. е автомобила, фейслифта е 97г, а преди него са с малък джам... влезна пак монтажника вътре и след малко излиза с един по вехт, едричък и с неспособност да говори родният си език дори, който направо започва да крещи по мене- що съм ги бил разигравал!!! погледах го послушах го малко . показах му другата здрава врата и го питам де е според него малкият джам, а отговора му бе - кат не си знам колата що съм ги разигравал, колата ми била след 2001г.модел
        та си събрах буто и се разкарах от там. обиколих моргите, купих си стъкло за 100лв.,ама американско, взех подпечатана разписка за 50лв стойност и "застрахователите" благоволиха да ми признаят сумата...

сори за спама , не можах да се сдържа. обикаляйте по моргите, или по обяви за коли на части... и не паркирайте първа кола на ъгала на две улици.наркоманчетата там "удрят"...

ако беше шофьорското стъкло знам къде може би още има. дясното взех аз...
        не бързам за никъде...
        XJ 2.5TD '98

Коментар

Благодаря , ако не излезе нещо оттук , ще вървим по указаният път. Уцелихте от раз първата разправия, но не беше последната с търговците. А иначе не се паркира на къоше, между по-луксозни возила беше. Джипката ми се издига в очите.

Коментар

Първоначално публикуван от glinski Преглед на мнение
            даа, минах го този път наскоро... хубавците в кобра са явни кретени... звъниш,питаш - отговор - имаме, заповядайте.... оставям колата...чакам, излиза един хубавец и вика- има проблем... годината не ви е вярна... аз - ммоля?!? той - ами колата ви е след 2001г. , преди това черокитата са с малак триъгален джам до основният...
            опулих се. казвам- глупости - 98г. е автомобила, фейслифта е 97г, а преди него са с малък джам... влезна пак монтажника вътре и след малко излиза с един по вехт, едричък и с неспособност да говори родният си език дори, който направо започва да крещи по мене- що съм ги бил разигравал!!! погледах го послушах го малко . показах му другата здрава врата и го питам де е според него малкият джам, а отговора му бе - кат не си знам колата що съм ги разигравал, колата ми била след 2001г.модел
            та си събрах буто и се разкарах от там. обиколих моргите, купих си стъкло за 100лв.,ама американско, взех подпечатана разписка за 50лв стойност и "застрахователите" благоволиха да ми признаят сумата...

сори за спама , не можах да се сдържа. обикаляйте по моргите, или по обяви за коли на части... и не паркирайте първа кола на ъгала на две улици.наркоманчетата там "удрят"...

ако беше шофьорското стъкло знам къде може би още има. дясното взех аз...
            Понеже сме си още новобранци с такива издирвания ,и предвид опита ви, може ли координати на няколко морги?

Коментар

бе то и аз не ги знам много. по цариградско преди враня , след бензиностанцията на волф имаше в дясно някъде, а и по навътре също. после пред враня на светофара - вдясно поемате към герман - преди околовръсното в ляво има също една/преди агропром, аз там намерих/ , свивате по околовръсното после в дясно и има една преди разклона за панчарево - в дясно се пада, между автокъщите... после продължавате към арена, по околовръстното и горе на носта имаоще една голямшка... от там по околовръстното та до разклона за божурище има още сума други...
              не бързам за никъде...
              XJ 2.5TD '98

Коментар

Мерси още един път.Ще гледам да не се разсейваме по други причини на Околовръстното

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X