Някой слагал ли е безключово палене на Гранда?Възникват ли проблеми след монтажа че съм замислил да слагам?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Безключово палене
Свий
X
-
До: Безключово палене
Уф, това ме подсеща, че е крайно време да си монтирам нафтовата печка в Жипа. Тя си има дистанционно и прави баня в колата, а и мотора е на 70 градуса.Първоначално публикуван от tk3c-pyce Преглед на мнениеИма такава анджиклама в ebay - item# 330370812433.
Със сигурност е по-добре отколкото да слизаш 5мин по-рано сутрин и да мръзнеш в колата за да подгряваш двигателяVolvo XC90 D5 Inscription '16
Volvo XC90 D5 Executive '12
Volvo XC60 D5 Summum '11
Alfa Romeo Spider 2.0 '90
Коментар
-
Не съм пазарувал от там до сега и незнам как става.Питам заштото виждах такива коли с такава аларма, но нямаха толкова електроника като Гранда и ме е страх да не стане объквация.Първоначално публикуван от tk3c-pyce Преглед на мнениеИма такава анджиклама в ebay - item# 330370812433.
Със сигурност е по-добре отколкото да слизаш 5мин по-рано сутрин и да мръзнеш в колата за да подгряваш двигателяCar audio & Off road club TETEVEN
Jeep Grand Cherokee 5.7 HEMI
GAZ 69 0ff Road '76
Коментар
-
Каква е тя и как става работата? Предимно и аз за това искам че децата като ги кача за градина и трябва да слеза с 10 мин. предварително да го възбуда, пък и трябва да го варда не мога да го остава отключен, камо ли запален!Първоначално публикуван от Carburettor Преглед на мнениеУф, това ме подсеща, че е крайно време да си монтирам нафтовата печка в Жипа. Тя си има дистанционно и прави баня в колата, а и мотора е на 70 градуса.
Car audio & Off road club TETEVEN
Jeep Grand Cherokee 5.7 HEMI
GAZ 69 0ff Road '76
Коментар
-
А как този REMOTE CAR STARTER ..... W/ KEY-LESS ENTRY ще реши проблема с липсата на ключа в контактното гнездо, или по-точно с липсата на транспондера в ключа за деактивиране на имобилайзера? Без неего Jeep-ът ще запали за две сек. и после ще угасне. Идеята ключа да се остави в контакта, или един транспондер да се вгради в пластмасата до приемната антена около конт. ключ, не ми се вижда много добра. Така ще се обезсмисли самия имобилайзер. Иначе в stores.ebay.com има над 140 такива артикула.Първоначално публикуван от tk3c-pyce Преглед на мнениеИма такава анджиклама в ebay - item# 330370812433.
Със сигурност е по-добре отколкото да слизаш 5мин по-рано сутрин и да мръзнеш в колата за да подгряваш двигателяJeep Cherokee - Liberty 2.8 CRD
First impression is not always true. Get inspired.
Qualis vir, talis et oratio. (Какъвто човекът, такава и речта му.)Seneca
Reading is sooo boring, unlike writing!
Коментар
-
за бензинова кола става...слагали сме и на мотоциклет такава..уж работи.. а на дизелов автомобил дали става...??? ако става..то трябва сигурно да има нещо си допълнително (реле за време) електронно блокче за подгрева...или аз греша..?
идейката е готина..но дали е приложима в местата , където автомобила домува пред блок...или други неохраняеми за целта места...?понякога човек има нужда от КАЛАШНИК
JEEP CHEROKEE LAREDO 2,1 TDI "COMMANDO"
Honda Shadow VLX 600 - 1999
FORD CORTINA-TAUNUS WAGONSTATION 2000L V6
0897795824 ; 0887092009 ; 0893316996
Влади
Коментар
-
Ами със сигурност са го измислили по някакъв начин. Нали се сещаш, че алармата може много лесно да изчете ключа (например при настройката) и после да предаде на компютъра съответния сигнал при контакт. Това е само предположение. Хората са писали, че работи със всякакви двигатели и аз съм склонен да им вярвам.Първоначално публикуван от Алекс Маринов Преглед на мнениеА как този REMOTE CAR STARTER ..... W/ KEY-LESS ENTRY ще реши проблема с липсата на ключа в контактното гнездо, или по-точно с липсата на транспондера в ключа за деактивиране на имобилайзера? Без неего Jeep-ът ще запали за две сек. и после ще угасне. Идеята ключа да се остави в контакта, или един транспондер да се вгради в пластмасата до приемната антена около конт. ключ, не ми се вижда много добра. Така ще се обезсмисли самия имобилайзер. Иначе в stores.ebay.com има над 140 такива артикула.
Вижте 310148219136 - пише следните неща:
Advanced Remote Engine Starter:- Temperature controlled engine starter
- Timer controlled engine starter
- Wireless remote engine starter
- Turbo mode
- Gasoline or diesel engines
- Automatic or manual transmissions
- Smart gear checking system for remote start
- Temperature indicated on remote control
Коментар
-
Първоначално публикуван от Ivaylo_Jankov Преглед на мнениеКаква е тя и как става работата? Предимно и аз за това искам че децата като ги кача за градина и трябва да слеза с 10 мин. предварително да го възбуда, пък и трябва да го варда не мога да го остава отключен, камо ли запален!
Прочети тия теми във форума на Алфа Ромео, ако нещо не ти е ясно, питай. Аз печката я свалих от Алфата, преди да я продам, и сега мисля да я боцна на Жипчо. Миналата зима нещо не ми остана време...
Volvo XC90 D5 Inscription '16
Volvo XC90 D5 Executive '12
Volvo XC60 D5 Summum '11
Alfa Romeo Spider 2.0 '90
Коментар
-
Има такава система оригална на мопар зависи от годината на гранда.
Аз имам на вранглера такова палене, монтажа не е труден, проблеми имах само с Балканстар докато го пуснат (около 1 година :-) )
Ето линк за мопар http://www.mopar-accessories.com/en-...4&VehicleId=23
Коментар
-
Ми по принцип не би трябвало да има проблем - без да е поставен ключа в контакта всяко действие - примерно натискане на спирачките загасва мотора.Първоначално публикуван от lcr Преглед на мнениеидейката е готина..но дали е приложима в местата , където автомобила домува пред блок...или други неохраняеми за целта места...?Stop fawkin email me! I'm trying to drink....
http://www.danasoft.com/sig/mitak.jpg
http://www.youtube.com/watch?v=A53Mx...eature=related
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.
Коментар