Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Програма за 3D моделиране

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Програма за 3D моделиране

Дайте идея за програма за 3D, искам да си моделирам предния капак и фендърите.
    Имам идея за стъклопласт и карбон за капака и метални фендъри. Ама искам преди това да го моделирам първо на компютъра.

До: Програма за 3D моделиране

Програма за тунинговане и моделиране на коли

Коментар

Първоначално публикуван от simov_mincho Преглед на мнение
      Дайте идея за програма за 3D, искам да си моделирам предния капак и фендърите.
      Имам идея за стъклопласт и карбон за капака и метални фендъри. Ама искам преди това да го моделирам първо на компютъра.

Бих ти предложил SolidWorks ама ти сигурно искаш нещо free колега.Има доста безплатни програмки които би могъл да използваш но Solid-а си остава най-доброто.Пробва ли с чичко Гугъл?А и не разбирам защо в подраздел Jeep?

П.П.А...писали сме заедно.....

И това което ти е дал колегата може да ти свърши работа.....зависи какво искаш от тая програма.
      Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 Quadra Drive...отново
      0877стоидевет215–Радослав

Коментар

Първоначално публикуван от Венци- малкия Преглед на мнение
        Благодаря.
        Не знаех, че SketchUp-а става. досега го бях пробвал само за архитектурни визуализации. Супер

Коментар

Първоначално публикуван от Radosl81 Преглед на мнение
          Бих ти предложил SolidWorks ама ти сигурно искаш нещо free колега.Има доста безплатни програмки които би могъл да използваш но Solid-а си остава най-доброто.Пробва ли с чичко Гугъл?А и не разбирам защо в подраздел Jeep?

П.П.А...писали сме заедно.....
          Май съм объркал категорията :-) сигурни щото само тук пиша

Не съм много добър на 3D не съм чувал за SolidWorks. Дори не знам дали мога да моделирам изобщо с тези криви, но ще пробвам.

Благодаря за отговора

Коментар

Първоначално публикуван от simov_mincho Преглед на мнение
            Май съм объркал категорията :-) сигурни щото само тук пиша

Не съм много добър на 3D не съм чувал за SolidWorks. Дори не знам дали мога да моделирам изобщо с тези криви, но ще пробвам.

Благодаря за отговора
            SolidWorks е доста добра програмка, изтегли си я има я кракната във всеки торент тракер. Имам книга на български за няква стара версия на която работихме в университета. Ако искаш ще я намеря и ще я сканирам.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X