Здр мисля да си взема гранд чероки но незнам с какъв двигател да си взема според вас кой е по добър 2.7 или 3.1? И като отида да си взимам джипа по как кво да гледам дали има дефекти ? 10х
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Кой е по добре?
Свий
X
-
До: Кой е по добре?
Първоначално публикуван от Kyle Преглед на мнениеЗдр мисля да си взема гранд чероки но незнам с какъв двигател да си взема според вас кой е по добър 2.7 или 3.1? И като отида да си взимам джипа по как кво да гледам дали има дефекти ? 10х
Ами колега бих ти препоръчал 4.7 V8 ама ти не си го посочил като възможност.Пробва ли да използваш търсачката.Има доста неща изписани точно за дизелите.Поздрави..
П.П.1.Писали сме заедно с колегата "karlosjackal"Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 Quadra Drive...отново
0877стоидевет215–Радослав
Коментар
-
До: Кой е по добре?
Здравей колега.Аз съм собственик на 3,1 и определено си мисля че 2,7 е по-добрия избор.Лошото на този мотор е че иска само качествено гориво.А в България това е малко проблем.Ако си намериш читав 3,1 и го експлоатирш правилно (зависи от нуждите ),ще останеш доволен.Относно това какво да гледаш при покупката,прочети форумите.Виж проблемите които споделят колегите и ще видиш и симптомите.
P.S.Аз като четох и гледах ,пак налетях на такъв с проблеми, но всичко е поправимо.Въпрос на късмет.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар