Здравеите колеги.Имам следния проблем с Вранглер YJ 2.5.На газ джипа си работи добре,но на бензин във високите обороти прекъсва.Бензиновата помпа и кабелите са ми нови.Според вас какъв може да е проблема.При студен двигател пак горе-долу е добре,но загрее ли неможе да се изфорсира
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Вранглера прекъсва
Свий
X
-
До: Вранглера прекъсва
може ли да има датчик който прекъсва работата (ограничител на обороти) при високи обороти..да е електронно ограничен...?понякога човек има нужда от КАЛАШНИК
JEEP CHEROKEE LAREDO 2,1 TDI "COMMANDO"
Honda Shadow VLX 600 - 1999
FORD CORTINA-TAUNUS WAGONSTATION 2000L V6
0897795824 ; 0887092009 ; 0893316996
Влади
Коментар
-
Първоначално публикуван от JORO-pz Преглед на мнениеЗначи като почне да прекъсва на бензин и превключа на газ за около минута и после пак я върна на бензин работи добре 1-2 километра и пак почва да прекъсва и да забива муцуната.Много странна работа0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка
Коментар
-
Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнениеЛамбда сонда
имах същия проблем преди година, ето виж
http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=53561Последно редактирано от jivo_pr; 23-10-09, 19:04.
Коментар
-
Пробваи да изключиш акумулатора за няколко минути откачаш клемата чакаш 5 мин. закачаш и пробваш .
Котато се слага газова инсталация е хубаво да се пресвърже компютъра така че при връщане на контакт постоянния му плюс да прекъсне и при подаване на контакт да се появи . По този начин се рестарнира компютъра всеки път преди палене .
Коментар
-
В общото сметало, температура, въздух и натоварване на мотора (вакум/педал за газ/или и двете) влиза винаги в реално време, излишното гориво (високо СО) влиза периодически, освен това ламбда сондата дава сигнали след като загрее....пак твърдя поразрови са по-внимателно0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка
Коментар
-
подобен проблем имах на механична инжекция..оказа се клапан за обратното горивопонякога човек има нужда от КАЛАШНИК
JEEP CHEROKEE LAREDO 2,1 TDI "COMMANDO"
Honda Shadow VLX 600 - 1999
FORD CORTINA-TAUNUS WAGONSTATION 2000L V6
0897795824 ; 0887092009 ; 0893316996
Влади
Коментар
-
От Пазарджик съм.Ходих при двама които се занимават с диагностика.Единия каза веднага че неможе да ми помогне а на другия му оставих джипа и след 2 часа ми се обади да си го взема,всичко било точно но проблема остава.Кажи в Пловдив добър маистор
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар