От известно време забелязах, че на баирите като подам повече газ и съединителя пробуксува. Напоследък постоянно доливам течност в резервоарчето на съединителя. Възможно ли е да подмазва дисковте от течността и затова да буксува, понеже ми казаха, че съединителя е бил сменян. Горе около резервоарчето няма течове, май теча е долу. Могат ли да се сменят някакви гумички или требва да се купува ново?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
пробуксуване на съединител - 2.1 тд
Свий
X
-
До: пробуксуване на съединител - 2.1 тд
1. Щом доливаш, трябва да отива някъде
2. Има 3 места, където може да отиде - да капе от помпата, да капе от буталото, да има спукана или развита тръбичка
3. Гледаш къде има течност - по мокета, по скоростната кутия (въпреки, че там едва ли ще се види)
4. Действаш
Коментар
-
ти с коя помпа си...? едната е външна - захваща се на скоростната кутия. другата е вътрешна и е заедно с аксиалния лагер. едната се ремонтира другата се сменя. външната може да плаче за гумички например...? моята е външна японска , слагали ги на много японски модели. виж..погледни каква ти е машинката долу.. външна или вътрешна...? после кажипонякога човек има нужда от КАЛАШНИК
JEEP CHEROKEE LAREDO 2,1 TDI "COMMANDO"
Honda Shadow VLX 600 - 1999
FORD CORTINA-TAUNUS WAGONSTATION 2000L V6
0897795824 ; 0887092009 ; 0893316996
Влади
Коментар
-
така както ги описваш мисля, че е външна. отсрани беше хваната май с два болта. утре ще я сваля, че ме е страх да не прецакам съединителя. шом казваш че става с гумички ще пробвам да ги сменя. като спре теча съединителя ще се оправи ли или ще трябва и него да сменям, че тогава става по-сложно.Jeep Cherokee 2.1td 94г.
Volvo 460 1.6 газ/бинзин
Jeep Cherokee 4.0i 97 BRC GAS
Fiat Multipla 1.6i 16v BiPover 2001
Коментар
-
Първоначално публикуван от baideni Преглед на мнениетака както ги описваш мисля, че е външна. отсрани беше хваната май с два болта. утре ще я сваля, че ме е страх да не прецакам съединителя. шом казваш че става с гумички ще пробвам да ги сменя. като спре теча съединителя ще се оправи ли или ще трябва и него да сменям, че тогава става по-сложно.понякога човек има нужда от КАЛАШНИК
JEEP CHEROKEE LAREDO 2,1 TDI "COMMANDO"
Honda Shadow VLX 600 - 1999
FORD CORTINA-TAUNUS WAGONSTATION 2000L V6
0897795824 ; 0887092009 ; 0893316996
Влади
Коментар
-
Някои сменял ли е съединител комплект за да сподели цената
ако може и поотделно диск притискател и лагер
Че като гледам маи скоро ще трябва да сменявам още не боксува но по по сериозен наклон в гората без бавните не ще да тръгне .
Коментар
-
Първоначално публикуван от павле Преглед на мнениеНякои сменял ли е съединител комплект за да сподели цената
ако може и поотделно диск притискател и лагер
Че като гледам маи скоро ще трябва да сменявам още не боксува но по по сериозен наклон в гората без бавните не ще да тръгне .
...в момента за Черокито имам феродов диск на цена -130лв (VALEO), притискателен - английски (AP) на цена 108лв и италиански - 64лв.proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар