Дано на никой не му се налага, но все пак ...
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
WJ краш тест
Свий
X
-
До: WJ краш тест
Наистина дано на никой не му се налага...,че много лошо пострада този WJ.Първоначално публикуван от netsurfer Преглед на мнениеДано на никой не му се налага, но все пак ...
-
Няма снимка, има клипче в тубата ... http://www.youtube.com/watch?v=mEoOb2BLtxsПървоначално публикуван от blago4x4 Преглед на мнениеНезнам ,но аз не виждам снимката
Коментар
-
В тази ситуация едвали има колата в която да останеш живПървоначално публикуван от kinex Преглед на мнениеЕто я снимката.
То с 50км/ч става страшно, кво остава да се шибнеш челно с над 150.

Коментар
-
Аз тази снимка я видях след като си купех Джипа. И много съжелявах , че не съм я видял преди това. Честно да си кажа , нямаше да го купя.Първоначално публикуван от netsurfer Преглед на мнениеВ тази ситуация едвали има колата в която да останеш жив
Претърпял съм удар с над 150 км. управлявайки друг а-л , но не в дърво . Сега благодаря на Господ че съм жив и здрав и че си бях поставил предпазния колан. Знам за какво става на въпрос....................
На никого не пожелавам подобно нещо , дори и на най големите безсмъртни драйвъри.Последно редактирано от val1; 26-10-09, 22:13.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар