Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ляво прибиращо се огледало не се отваря до край

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Ляво прибиращо се огледало не се отваря до край

Проблема е следния една вечер на закрития паркинг на работа си намерих огледалото обърнато напред, след като го върнах не обърнах внимание дали се прибира и отваря ок.
    След време ми се наложи на една тясна уличка да го прибера и ми направи впечатление, че се прибра до край но продължи да бръмчи и след 2 сек изчатка и леко "отскочи" обратно. При опит да го изкарам пак се отвори наполвина. Като го бутнах на място ми прави впечатление че е малко като умрял грездей(не се застопори на място) и се мандахерца напред-назад.
    Някакви идеи какво и как да направя че да го оправя.
    V10

До: Ляво прибиращо се огледало не се отваря до край

Първоначално публикуван от rustson Преглед на мнение
    Проблема е следния една вечер на закрития паркинг на работа си намерих огледалото обърнато напред, след като го върнах не обърнах внимание дали се прибира и отваря ок.
    След време ми се наложи на една тясна уличка да го прибера и ми направи впечатление, че се прибра до край но продължи да бръмчи и след 2 сек изчатка и леко "отскочи" обратно. При опит да го изкарам пак се отвори наполвина. Като го бутнах на място ми прави впечатление че е малко като умрял грездей(не се застопори на място) и се мандахерца напред-назад.
    Някакви идеи какво и как да направя че да го оправя.
    Пробвай да го разглобиш ,/ако имаш нужните умения/ и ще си покаже какво е станало - най вероятно е прескочило няколко зъба и е необходим реглаж или нещо се е счупило, при напъна и трябва да се залепи или възстанови.
    Успех!
    ________________________________________________________________________________________
    Grand Cherokee WJ 3.1TD 1999
    HARLEY DAVIDSON - HARITADGE SOFTAIL CLASIC 2006

Коментар

Братовчед ми имаше подобен проблем с огледалото на ВМW-то си,механизма е от някакви много дребни пластмасови колелца и червяци,имаше изронен секор на зъбно колело-търси материал,сстугар и т.н.Е,накрая му го платиха застрахователите (след кратка интервенция ).
      Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

И аз имам този проблем с лявото огледало. Забелязах, че няколко пъти бе прибрано от някои олигофрени ръчно. След разглобяването му се оказа, че се е оронило или износило червячното колело, което го регулира. То представлява много малка част и няма как да се направи или намери отделно от цялото огледало.

Коментар

това със застраховката е идея!
          V10

Коментар

Моите ги платиха застрахователите.
            Лявото е 900лв, дясното 400.

Коментар

Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнение
              Моите ги платиха застрахователите.
              Лявото е 900лв, дясното 400.
              създаде ли му някаква допълнителна "щета" или само това че не се прибираше беше достатъчно?
              V10

Коментар

създаде ли му някаква допълнителна "щета" или само това че не се прибираше беше достатъчно?
                Създадох му. Каското не искат да плащат.
                С гражданската на "виновния" става по-лесно.

Коментар

това със застраховката е идея!
                  Не е идея,това е суровата действителност...На братчеда го платиха.

Коментар

Като стана дума - предното ми стъкло е много надраскано и мисля да го сменям - знаете, от разни камиони отскачат камъчета - добре, че имам каско

Та въпроса ми е - има ли читави предни стъкла за Грандове, ама наистина читави? И има ли кой да го монтира грамотно, без да си остави ръцете?
                    ​​​Volvo XC90 D5 Inscription '16
                    Volvo XC90 D5 Executive '12
                    Volvo XC60 D5 Summum '11
                    Alfa Romeo Spider 2.0 '90

Коментар

Мога,да препоръчам кадърен "джамдия",ма за стъклата,нищо не мога да кажа.В Кобра,проверявах за челно стъкло за Чероки-само китайски.За други автомобили,продават барем и "европейски"...

Коментар

От: До: Ляво прибиращо се огледало не се отваря до край

Първоначално публикуван от p_chankov Преглед на мнение
                        И аз имам този проблем с лявото огледало. Забелязах, че няколко пъти бе прибрано от някои олигофрени ръчно. След разглобяването му се оказа, че се е оронило или износило червячното колело, което го регулира. То представлява много малка част и няма как да се направи или намери отделно от цялото огледало.
                        А как точно се разглобява дясното огледало?
                        Станимир Дочев - тел.0888 939 434; 0897 800 790.
                        Jeep Grand Cherokee * WJ * 4.7 V8 * Quadra Drive * LPG LR

Ако можеш - дай, ако неможеш - признай!

Коментар

От: Ляво прибиращо се огледало не се отваря до край

Като лявото-http://www.wjjeeps.com/mirrors.htm и това за парнотоhttp://www.wjjeeps.com/hvac_ip_remove.htm
                          Мисленето е труден и бавен процес и не се отдава на всеки.....
                          Grand 3.1TD
                          0898 620 306 Стоян

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X