Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Смяна на масло на ЧЕРОКИ 2.1 TD

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Смяна на масло на ЧЕРОКИ 2.1 TD

Предстои ми смяна на маслото на двигателя. Последния път, когато го сменях източих и налях само около 5л., а по каталог са 6,4л. На картера имам 2 пробки, третото място от където изтича е масления филтър. Има ли и друго место от което да се източва маслото? Предватително благодаря за отговора.
    ...Вегетарианците са прекрасни. Обичам да ям вегетарианци и като се замисля, съм ял само вегетарианци...
    ...0888 766485...

До: Смяна на масло на ЧЕРОКИ 2.1 TD

При последната смяна на моето масло, източихме старото през най-ниската пробка на картера, махнахме филтъра и го изчакахме да се "изцеди". След това, като напълнихме системата отново с масло, събра около 5,5 литра и показваше нормално ниво след 2-3 минути работа на двигателя. На другия ден нивото на "щеката" беше над максимума и стоя така, докато не "отлях" от него около 200 мл. през едно маркуче до картера.
    Що се отнася до количеството масло по каталог - всеки гледа в различни каталози и казва различно. Всъщност, вероятно е важно как е монтирана филтриращата система на двигателя Рено в различните автомобили, в които се вгражда.
    proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
    NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
    Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
    X