Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Има ли начин за чистене на грешки без комп

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: До: Има ли начин за чистене на грешки без комп

а софтуер от къде? има ли някой да го продава със софт...проблема на повечето такива устройства и софтуери е, че не четат дизеловите версии след 2003...
    Subaru impreza 2.0 boxer, 2007
    Jeep Grand Cherokee 2.7CRD, 2004

Коментар

От: Има ли начин за чистене на грешки без комп

по-скоро преди 2003, а не след

Коментар

Днес си взех точно такъв елм327. На киата прочете та дори и изтри грешката при това с бесплатната версия на torque от гугълплей. Ако си от софия - звънни да пробваме дали ще прочете и твоята кола.
        I'm not Lost, I'm Discovering !

088 три 3 четири 0 94 нула - Филип

Коментар

Ще я прочете, аз имам такова и с Torque през андроид чете.
          WH GRAND CHEROKEE HEMI 5.7 LIMITED

Коментар

Колеги, дайте линк или информация за точното място за покупка на гарантирано работещо такова "нещо", защото аз имам 5-6 различни такива, които не работят пълноценно на Гранд Чероки 2,7 црд 2002 г. "Виждат" живи данни, ама грешки йок. През контактния ключ и с KTS-a има четири грешки, а тези утройства "викат"- карай, нема проблем. За тях няма грешки в двигателя. С тая скоростна кутия, така сте ме наплашили, че не смея да тръгна никъде без тестера. Досега не се е налагало, ама знам ли. По добре да имам нещо миниатюрно такова, ама работещо в колата.
            Последно редактирано от atanas_93; 22-08-15, 22:41.
            Suzuki Vitara 1.6 Avtomatic
            SSang Yong Kyron 2.0xdi
            Jeep Grand Cherokee WJ 2.7crd ; Jeep Grand Cherokee WК2 3.0crd

Коментар

Да разбирам ли няколкодневното мълчание, че няма работещо такова евтино устройство? И понеже страховете ми със скоростната кутия се оправдаха по- скоро отколкото очаквах, продължавам да търся вариант.
              Досега няколко месеца никакви проблеми с машината. В петък тръгваме за състезанието в Зверино и хоп, точно, когато се натоварихме всички, светна лампата на PCM-a и скоростната кутия реши да прави каквото си иска. Минах за по направо през офиса за КТS-a. Разходих си го по всички баири на планината около Мездра. Кутията правеше каквото си иска. Ту се оправяше, ту превключваше само до на втора скорост, ту тръгваше на трета, после пак двеста километра никакъв проблем. Темпомата работеше когато той реши. И лампата на таблото беше като дискотека- свети, не свети, после пак свети. А, бе въобще купон. Изредиха се всякакви грешки- P0702, P0836, P0340, P0579, P240D, P2310, някой дори не ги запомних. Идеи? Мисля да започна с акумулатор, макар, че стартера върти перфектно.
              Досега не съм имал кола с такова собствено мнение и да прави каквото тя реши, а не аз.
              Suzuki Vitara 1.6 Avtomatic
              SSang Yong Kyron 2.0xdi
              Jeep Grand Cherokee WJ 2.7crd ; Jeep Grand Cherokee WК2 3.0crd

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X