може би мигача и фара за мъгла са на една крушка!?
Тия стопове са за американския пазар и няма да можеш да ги свържеш - кабелите са различни. А и може да те спрат от движение катаджиите, защото мигачите не са жълто-оранжеви.
Тия стопове са за американския пазар и няма да можеш да ги свържеш - кабелите са различни. А и може да те спрат от движение катаджиите, защото мигачите не са жълто-оранжеви.
А и са грозни и обезобразяват хубавата кола.
За кабелите не мисля че си прав, а за катаджиите по скоро на прегледа ще имам проблеми един познат има американско инфинити с точно такива светлини и само на прегледа са се поокашляли малко преглеждащите и са пили по едно кафенце после и всичко е минало ок...
Кабелите и куплунгът са същите - управлението и електрониката са различни, вероятно. На американска кола - такава за САЩ пазара (или поне на повечето) като настъпиш спирачите светят и двата стопа. Като пуснеш мигач единият стоп започва да премигва като мигач. Просто на европейските модели е по различно разпределението на тоците в куплунга.
Ако свържеш две вериги в една лампа също не е най-добрият вариант. Освен това кристален мигач не е същото като фар за задна светлина. Мигачът задължително е оранжев, а не бял. Мигачът разсейва светлината, задната светлина свети по силно и концентрирано - като фар.
За грозно или не не ми се коментира - въпрос на вкус.
Кабелите и куплунгът са същите - управлението и електрониката са различни, вероятно. На американска кола - такава за САЩ пазара (или поне на повечето) като настъпиш спирачите светят и двата стопа. Като пуснеш мигач единият стоп започва да премигва като мигач. Просто на европейските модели е по различно разпределението на тоците в куплунга.
Ако свържеш две вериги в една лампа също не е най-добрият вариант. Освен това кристален мигач не е същото като фар за задна светлина. Мигачът задължително е оранжев, а не бял. Мигачът разсейва светлината, задната светлина свети по силно и концентрирано - като фар.
За грозно или не не ми се коментира - въпрос на вкус.
това за електрониката по принцип ли говориш или за гранд?
щото фаровете на американските и европейските грандове са еднакви така че и електрониката ще да е еднаква...
Аз също искам да си сменя задните стопове, ама доста се замислям. Миналата година си купех едни кръгли халогени от ибей с "ангелски очи", за което съжелявам ."Очите" отдавна вече не светят. Големи китайски боклуци .
Като гледам как събират вода , в скоро време очаквам да поникне и райграс от боклука дето се събира в тях.
Затова съветвам не си давайте парите излишно , от оргиналните светлени по добри няма. А и светят доста добре.
Приключението още не е завършило.Днес ми донесоха едни букси,които стоват точно, но ако ги сложиш там пречат да се сложи другата която е за стопа.Засичат се под прав ъгъл и едната не оставя място за другата.
Ще го побългарим накрая,но удоволствието от придобивката отиде на кино.
Послушай съветите на колегите-ако държиш да си смениш стоповете задължително пиши в ebay че търсиш "euro".Може да са по-скъпи,но ще си спестиш разочарованието и нервите.
[COLOR=Blue][B][SIZE=3]Пътя към ада е постлан с добри намерения![/SIZE][/B][/COLOR]
JEEP GRAND CHEROKEE 2.5 TD
Коментар