Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Къде се намира задната светлина за мъгла...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Къде се намира задната светлина за мъгла...

да, без задна не става...
    не бързам за никъде...
    XJ 2.5TD '98

Коментар

може би мигача и фара за мъгла са на една крушка!?
      V10

Коментар

Първоначално публикуван от rustson Преглед на мнение
        може би мигача и фара за мъгла са на една крушка!?
        Тия стопове са за американския пазар и няма да можеш да ги свържеш - кабелите са различни. А и може да те спрат от движение катаджиите, защото мигачите не са жълто-оранжеви.

А и са грозни и обезобразяват хубавата кола.
        ​​​Volvo XC90 D5 Inscription '16
        Volvo XC90 D5 Executive '12
        Volvo XC60 D5 Summum '11
        Alfa Romeo Spider 2.0 '90

Коментар

Първоначално публикуван от Carburettor Преглед на мнение
          Тия стопове са за американския пазар и няма да можеш да ги свържеш - кабелите са различни. А и може да те спрат от движение катаджиите, защото мигачите не са жълто-оранжеви.

А и са грозни и обезобразяват хубавата кола.
          За кабелите не мисля че си прав, а за катаджиите по скоро на прегледа ще имам проблеми един познат има американско инфинити с точно такива светлини и само на прегледа са се поокашляли малко преглеждащите и са пили по едно кафенце после и всичко е минало ок...
          V10

Коментар

.. ето защо мисля че не си прав за кабелите:

http://www.youtube.com/watch?v=YD0wnGCoCwo

то е един куплунг ... а фаровете са си едни и същи ...

а това за грозното... идеята ми е да ги боядисам(черната част) в цвета на купето и тогава да преценя дали ще ми харесат.

все пак логото на jeep е подобно и мисля че след боядисване ще станат интересни
            Последно редактирано от rustson; 08-10-09, 16:10.
            V10

Коментар

Кабелите и куплунгът са същите - управлението и електрониката са различни, вероятно. На американска кола - такава за САЩ пазара (или поне на повечето) като настъпиш спирачите светят и двата стопа. Като пуснеш мигач единият стоп започва да премигва като мигач. Просто на европейските модели е по различно разпределението на тоците в куплунга.

Ако свържеш две вериги в една лампа също не е най-добрият вариант. Освен това кристален мигач не е същото като фар за задна светлина. Мигачът задължително е оранжев, а не бял. Мигачът разсейва светлината, задната светлина свети по силно и концентрирано - като фар.

За грозно или не не ми се коментира - въпрос на вкус.

Коментар

Първоначално публикуван от Сашо Пунчев Преглед на мнение
                Кабелите и куплунгът са същите - управлението и електрониката са различни, вероятно. На американска кола - такава за САЩ пазара (или поне на повечето) като настъпиш спирачите светят и двата стопа. Като пуснеш мигач единият стоп започва да премигва като мигач. Просто на европейските модели е по различно разпределението на тоците в куплунга.

Ако свържеш две вериги в една лампа също не е най-добрият вариант. Освен това кристален мигач не е същото като фар за задна светлина. Мигачът задължително е оранжев, а не бял. Мигачът разсейва светлината, задната светлина свети по силно и концентрирано - като фар.

За грозно или не не ми се коментира - въпрос на вкус.
                това за електрониката по принцип ли говориш или за гранд?
                щото фаровете на американските и европейските грандове са еднакви така че и електрониката ще да е еднаква...
                V10

Коментар

Фаровете изглеждат еднакво, не са съвсем еднакви. Ако ги поръчаш ще се убедиш в това, което ти казваме.

Коментар

Първоначално публикуван от Сашо Пунчев Преглед на мнение
                    Фаровете изглеждат еднакво, не са съвсем еднакви. Ако ги поръчаш ще се убедиш в това, което ти казваме.
                    Ето в тая тема има описан един подобен проблем със стопове американско изпълнение

http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=72152
                    ​​​Volvo XC90 D5 Inscription '16
                    Volvo XC90 D5 Executive '12
                    Volvo XC60 D5 Summum '11
                    Alfa Romeo Spider 2.0 '90

Коментар

Аз също искам да си сменя задните стопове, ама доста се замислям. Миналата година си купех едни кръгли халогени от ибей с "ангелски очи", за което съжелявам ."Очите" отдавна вече не светят. Големи китайски боклуци .
                      Като гледам как събират вода , в скоро време очаквам да поникне и райграс от боклука дето се събира в тях.
                      Затова съветвам не си давайте парите излишно , от оргиналните светлени по добри няма. А и светят доста добре.

Коментар

Първоначално публикуван от Carburettor Преглед на мнение
                        Ето в тая тема има описан един подобен проблем със стопове американско изпълнение

http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=72152
                        Приключението още не е завършило.Днес ми донесоха едни букси,които стоват точно, но ако ги сложиш там пречат да се сложи другата която е за стопа.Засичат се под прав ъгъл и едната не оставя място за другата.
                        Ще го побългарим накрая,но удоволствието от придобивката отиде на кино.
                        Послушай съветите на колегите-ако държиш да си смениш стоповете задължително пиши в ebay че търсиш "euro".Може да са по-скъпи,но ще си спестиш разочарованието и нервите.
                        [COLOR=Blue][B][SIZE=3]Пътя към ада е постлан с добри намерения![/SIZE][/B][/COLOR]
                        JEEP GRAND CHEROKEE 2.5 TD

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                        X