Обява

Свий
Няма добавени обяви.

JEEP CHEROKEE(LIBERTY)2002 Може ли да се обърне управлението

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• JEEP CHEROKEE(LIBERTY)2002 Може ли да се обърне управлението

Привет на всички,преди две седмици си купих JEEP CHEROKEE(LIBERTY) 3.7 SPORT AUTOMATIC.2002 година.
    Живея в Англия и джипа е с десен волан,знаете ли дали в България някой може да го обърне?
    Предварително благодаря
    Kawasaki GTR 1400

Linked brakes are designed for heating your seat,go round a corner,touch your rear brake pedal mid lean,shit yourself......heated seat---simple!!!

Абе много е рядък модела все още тук и едва ли ще има кой да го направи наистина...Пък и цената на частите няма да ти хареса, просто не си струва. Ако толкова искаш, просто го продай и си купи с ляв волан.
    Обръщането на волана го практикуват руснаците за японски коли, които се купуват от Япония за жълти стотинки, твоя случай не е такъв.
    Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

имах един приятел, той си го обърна. процедурата е следната:

продаваш и купуваш друг, с нормален волан.

Коментар

Благодаря quadra,знаех си че или ти или yaro ще ми отговорите първи,поне някои от вас ще може ли да го погледне и да му направи един така наречен преглед,понеже от това което прочетох тук във форума разбрах че знаете доста неща за джиповете. И въобще бих помолил всички форумци които четат тук да дадат оценка някаква на моят джип а и да кажат нещо за него което аз не знам,защото знам че има много такива неща.
        Kawasaki GTR 1400

Linked brakes are designed for heating your seat,go round a corner,touch your rear brake pedal mid lean,shit yourself......heated seat---simple!!!

Коментар

Абе братле, аз съм голям фен на марката JEEP, обаче както ти казах поради това че този модел е още сравнително рядък все още в България познанията ми са само теоретически. Виж ако си наясно с руския може да влезнеш тук:http://www.jeep.avtograd.ru/Liberty/index.htm
          Все пак има това-онова.
          Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

OK quadra,не че ще разбера кой знае колко много но на драго сърце ще посричам при братушките,пък може и да схвана нещо
            Благодаря ти все пак
            Kawasaki GTR 1400

Коментар

Става, но коства време и пари(много) обръщах десен волан на лада през 90 година и пак ми се зе здравето, нищо че лада. така че послушай патилите - продажбо-покупка
              Stop fawkin email me! I'm trying to drink....
              http://www.danasoft.com/sig/mitak.jpg
              http://www.youtube.com/watch?v=A53Mx...eature=related

Коментар

Едва ли се произвеждат много десни джипове. Така че вероятно повечето от чарковете не са огледални. Може и да има някъв шанс. Но не съм сигурен разбира се.

Коментар

Първоначално публикуван от SIM
                  всички форумци които четат тук да дадат оценка някаква на моят джип а и да кажат нещо за него което аз не знам,защото знам че има много такива неща.
                  оценка трудно мога все още да дам, правих няколко, ама общи работи - спирачки, масла. карах турбодизеловото, никак не е лошо. не са особено популярни все още, така че е рано за категорични оценки. същата безрамна конструкция като чероки/гр. чероки, само профилите отдолу ми се сториха по масивни, но може и да греша. от Д/К твърдят че е с по добри показатели на усукване, та знае ли човек...хората които познавам с такива твърдят че били супер, напълно ги разбирам след като са дали по 28 -35 К
                  Stop fawkin email me! I'm trying to drink....
                  http://www.danasoft.com/sig/mitak.jpg
                  http://www.youtube.com/watch?v=A53Mx...eature=related

Коментар

Какво е кормилото? Трапец? Хидроцилиндър?

Коментар

Абе стефане, поне се мотаеш из руското нет пространство, не го ли разгледа до сега този ресурс? http://www.jeep.avtograd.ru/

Жива рейка си е.

Коментар

Мда. Трудна работа ...
                        )) Ти сеа кво, искаш да ме прецакаш да науча сички гайки на сички коли и да пестиш от трафик на търсачките, а? Не съм го гледал разбира се, не е имало повод. Ако има - ще го мислим ... А принципите са си общи, за какво са ми подробности за коли, които никога няма да видя.

Коментар

Ти па няма да видиш, след някоя годинка като поевтинеят ще изместят сегашното Чероки, а те хич не са малко. Така че гаранция ще видим и пипаме

Коментар

здравейте
                            въриянт е и ако има някое блъснато с ляв волан но там работата е по сложна
                            ЖЕЛАЯ ВИ БЕЗСМЪРТИЕ

Коментар

рейка за такъв има във Враца (както споменах преди време има цял мост) ако си намериш другите неща ще оредим рейката!
                              Лек ден
                              Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X