Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Чип Тунинг за Гранд Чероки 3.1 Тд-Помогнете

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Чип Тунинг за Гранд Чероки 3.1 Тд-Помогнете

Здравейте приятели, преди време купих от Ebay.de чип за Джипа като смятах че ще намеря някой който може да го постави, но се оказа доста по трудно отколкото съм очаквал. Чипа се поставал някъде по комютъра на автомобила, но така или иначе се нуждая от вашата помощ и ако може да ми кажете къде мога да ми го поставят ще ви бъда много благодарен.Аз съм по принцип от Пловдив, но ще дойда където и да е.

тоя чип не може да се запои с прост поялник...
    вариантите са 2:
    - да отидеш във фирма, която се занимава с монтаж на платки SMD... имам познати в Пловдив, но не знам дали ще им се занимава...
    - да отидеш във фирма за тунинг, но те пък няма да са много щастливи, че си се опитал да минеш без тях...

Ако си навит на първия вариант, ще звънна на хората да ги питам и ще ти дам тел. за връзка...
    помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Според мен не чипае скъп и монтажа, а информацията която ще ти запишат на чипа. Наи добре иди в МОТОЕХРЕRT и питаи за Митко Тои ще те посъветва наи добре

Коментар

е той ако е взел непрограмиран чип нямам думи...

пак да питам - чип, който трябва да се запои или някаква външна система с куплунзи си купил?

нещо подобно на това ли е:

помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

според мен ако е с VM мотор изобщо не слагай чипа
          LR RR Classic VM2.5

Коментар

Тоя предкамерен ВМ си пука глава и без чип , па сис чип не знам кво ще стане.
            0888794435, 0878171117- VP44 Simulator
            Дизел сервиз, BOSCH- VP44, Zexel VRZ (Pajero 3.2DID),комън-рейл.
            Суперскан България www.decbg.com
            Машинно почистване на DPF/FAP филтър

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X