Обява

Свий
Няма добавени обяви.

осветление в купето на чероки

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• осветление в купето на чероки

от 2 дена ми светнаха всички плафони в купето,тези на тавана и на вратите.светят постоянно при затворени врати.извадих предпазните бушони но единият е и за вентилатора в купето.някои знае ли дали има релета и каде са.или ор какво може да е

До: осветление в купето на чероки

а провери ли да не си завъртял врътката на лоста след фаровете до край напред?
    V10

Коментар

колега, вероятно си врътнал лоста за фаровете наляво до край, което и е начина за включване на осветлението в купето при затворени врати.не зависимо дали си изтеглил лоста на позиция за включен фар, габарит, или е на изключено... лоста се върти и на ляво дясно, усилва подсветката на уредите при включени светлини и ли я намалява, както и включва светлините в купето...
      не бързам за никъде...
      XJ 2.5TD '98

Коментар

Или се счупил някой от бутоните на вратите или капака.

Коментар

Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнение
          Или се счупил някой от бутоните на вратите или капака.
          Ако е от бутон на вратите, боди контрол модула ще изключи осветлението след определено време. Така става и ако оставиш отворена врата за по-дълго време. На дисплея също ще изписва Open Door. И аз мсля, че е завъртян лоста за светлините и осветлението на приборното табло е на MAX а плафоните са включени. Освен, ако не е сменяно нещо горе при плафоните. При мен по време на монтиране на EVIC Over-Head Console се оказа, че разположението на кабелите в куплунга за плафоните е различно от тези при обикновения плафон и светнаха всички плафони постоянно. Наложи се да променя разположението на кабелите в този куплунг, като на стария плафон и нещата се оправиха. Не вярвам, обче колегата да е пипал там, поне не пише за такова нещо. Успех!
          Jeep Cherokee - Liberty 2.8 CRD
          First impression is not always true. Get inspired.
          Qualis vir, talis et oratio. (Какъвто човекът, такава и речта му.)Seneca
          Reading is sooo boring, unlike writing!

Коментар

да благодаря от това копче е

Коментар

Това копче ми помогна да сваля малко от цената като си купувах моя XJ. Продавача каза "Като те гледам си оправно момче, ще си го оправиш" Той човека всеки път като загасяше колата, махаше и клемата от акумулатора.
              Иван
              ivanp98[at]mail.бг

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X