Обява

Свий
Няма добавени обяви.

работна температура на вранглер

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• работна температура на вранглер

Наистина много съжалявам за спама и лаическия въпрос - става въпрос за вранглер UJ, на който радиатора му се прецака и го сменихме с друг по-голям (планки, преработки, щото новия изглеждаше скъп), та идеята е каква е работната температура на двигателя и дали това е проблем в случая, т.е. вероятно в момента я държи по-ниска от предписаното? Наистина съжалявам за въпроса, но наистина помоща ви ще е неоценима в момента!

До: работна температура на вранглер

Не написа какъв е мотора..... И колко по-низко държи? Ако не може да дигне и 60 градуса, да проблем е..... Дай повече информация.
    Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
    Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Първоначално публикуван от karviola Преглед на мнение
      ... вероятно в момента я държи по-ниска от предписаното ...
      Защо да я държи по-ниско, ако термостатът е изправен?
      Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
        Защо да я държи по-ниско, ако термостатът е изправен?
        Бинго!!!!!!!!!!
        Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
        Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Сменено ли е уплътнението на термостата? Ако е старо и дървено - така става.

Коментар

На колко работи в момента ,и по коя скала е- Целзий или Фаренхайт.

Коментар

От радиатора неможе да стане по-студен двигател, от него може да загрява. Термостата подържа постоянната температура на мотора.
              99 WJ V8, 5" lift long arm, 35"...
              It's a Jeep thing - you wouldn't understand..!

Коментар

Да всъщност сте съвсем прави за термостата!
                Ще попитам за температурата, която държи в момента (колата е на приятел), а иначе двигателя е 2.5 бензин и май всъщност е YJ (с правоъгълни фарове) моя грешка. Напаснахме радиатора доста добре и ако ви е интересно ще пусна снимки.
                Благодаря на всички за бързите отговори!

Коментар

Задължително пусни снимки и инфо от какво е радиатора.

Коментар

Разбира се ще сложа снимки (вероятно в неделя като се освободя малко) приемам го като задължение!
                    Междувременно, ако не е проблем - човека нещо се е вманиачил и наистина ме побърка с тая работна температура, та ако ни я кажете ще ви бъдем благодарни. Аз се поразтърсих и разбрах, че общо взето е една и съща за джиповите двигатели, но това като отговор беше отхвърлено - иска да знае за вранглер каква е и това е!!! (пък аз нещо не открих)

Коментар

ЗА мен няма значение дали е джип, кола или камион.
                      За всяко ДВГ нормалната температура е тази при която отваря термостата. При по-тежки условия и до 10-15 градуса отгоре.
                      То и за това системата работи на няколко режима. При студен мотор- само малкия кръг. След достигане не работната темп. се отваря термостата. Ако и това не е достатъчно, се включват и вентилаторите на съответната степен.
                      п.с. Ако и горното не помогне ( на голям зор) - спираш за по бира

Коментар

Моята е американския модел и температурата е по фаренхайт, иначе стрелката седи закована малко преди средата.

Коментар

Първоначално публикуван от Николай Малинов Преглед на мнение
                          Моята е американския модел и температурата е по фаренхайт, иначе стрелката седи закована малко преди средата.
                          Там и е мястото при изправна охладителна система! Дано все там да си седи.
                          Та по този повод да попитам, ако някой е запознат, дали има различни изпълнения на охл.уредби за северни и южни щати, респективно Канада, за един и същ модел МПС?

Коментар

На моя Вранглер(YJ 2.5) стрелката почти винаги ми е около 75 градуса.Много рядко стига около 85-87 и като отвори термостата пак пада на 75.Термостата е чисто нов.Зимата парното не ми е много добро,та си мисля че двигателят ми е студеничък.Даже и в наи големите горещини не сам чул да ми се е включвала перката.Джипа е внесен от Калифорния,ако това има някакво значение

Коментар

на моя Jeep yj 4.0 е също малко преди средата по фаренхайт можеби около 180 .

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X