Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Пловдив - Гранд WJ
Свий
X
-
До: Пловдив - Гранд WJ
Първоначално публикуван от matematic Преглед на мнениеАко искаш мога да ида и да го погледна вместо теб. На пръв поглед лачен изглежда, но все пак ако искаш мога да му хвърля един поглед.
Вече съм убеден, че джипа е на колегата - от снимките в тази тема, а й другите теми на колегата във форума.
Та сега въпроса - някой колега има ли някакви наблюдения над тази машинка, изчетох темите на колегата, но повече са без край
- например тази, какъв се оказа проблема? - сега видях, че има решение на проблема в темата
- тази същоПоследно редактирано от netsurfer; 22-09-09, 20:38.
Коментар
-
айде колега , ще станем двойни съфорумциBMW и JEEP е перфектната комбинация за всякакви условия и пътища
Добре е да вземеш джип с ясна история , на колегата ми се струва доста добре гледан и от постовете му си личи , че е културен човек , който едва ли ще прецака някого нарочно .
На твое място все пак бих изчакал да мине Нова Година и да си вземеш без акциз един 4 литров бензин .rides:
:arrow:1992 Jeep Cherokee XJ 4.0 HНO Limited
:arrow:2005 Yamaha YZ250
:arrow:1991 BMW 318hi Coupe
The Hydrogen Factory...coming in 2010 :)
Коментар
-
Поне колеги може ли да кажете дали си заслужава тази джипка?
Първоначално публикуван от vlado_28 Преглед на мнениеайде колега , ще станем двойни съфорумциBMW и JEEP е перфектната комбинация за всякакви условия и пътища
Добре е да вземеш джип с ясна история , на колегата ми се струва доста добре гледан и от постовете му си личи , че е културен човек , който едва ли ще прецака някого нарочно .
На твое място все пак бих изчакал да мине Нова Година и да си вземеш без акциз един 4 литров бензин .
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар