Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Цени на Grand WJ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Цени на Grand WJ

От известно време следя обявите в интернет, а от 1-2 дни и звъня,
    НО Грандовете на нормални цени <13к лева се продават като топъл хляб, един публикуван вчера за 10к лева в Пловдив - Днес е продаден, един друг за 11.999 много добре изглеждащ - продаден, в любо кар за 10900 - продаден ... и още няколко на които не съм звънял ... голяма работа тия грандове

До: Grand WJ

Е те ще са някви с десен волан за тия пари. Или пък може би с 3.1 мотор
    Jeep Grand Cherokee 2.7 CRD Overland

Коментар

До: Grand WJ

Първоначално публикуван от matematic Преглед на мнение
      Е те ще са някви с десен волан за тия пари. Или пък може би с 3.1 мотор
      е 3.1 мотор де ...

Коментар

До: Цени на Grand WJ

3,1 винаги са били доста по-евтини, а и доста хора четат вече този форум, а в него положителните отизви за тях не са чак толкова много.
        www.drivingoffence.co.nz

Коментар

Първоначално публикуван от PHOENICIAN Преглед на мнение
          3,1 винаги са били доста по-евтини, а и доста хора четат вече този форум, а в него положителните отизви за тях не са чак толкова много.
          то по тази логика всички щяха да са с 4.7 или 4.0, защото за 2.7 положителните отзиви не са повече от тези за 3.1
          Някой ми е променил заглавието на темата - смисъла на темата е, че има доста голяма търсене на грандове - на реални цени ...

Коментар

Първоначално публикуван от netsurfer Преглед на мнение
            то по тази логика всички щяха да са с 4.7 или 4.0, защото за 2.7 положителните отзиви не са повече от тези за 3.1
            Някой ми е променил заглавието на темата - смисъла на темата е, че има доста голяма търсене на грандове - на реални цени ...
            Повярвай ми, ако ставаше дума само за желание, всички щяхме да караме бензинови. За съжаление става дума за пари...
            www.drivingoffence.co.nz

Коментар

Кое са реалните цени - виж колко струат в Германия, сложи 2 бона отгоре и ми говори за нормални цени. Кенефи за по 10 бона е имало винаги. И 3.1 и 2.7 и 4.0 и 4.7 има боклуци. Гледана кола си има цената. Не виждам какъв е смисълът на тази тема...

Коментар

Първоначално публикуван от Сашо Пунчев Преглед на мнение
                Кое са реалните цени - виж колко струат в Германия, сложи 2 бона отгоре и ми говори за нормални цени. Кенефи за по 10 бона е имало винаги. И 3.1 и 2.7 и 4.0 и 4.7 има боклуци. Гледана кола си има цената. Не виждам какъв е смисълът на тази тема...
                защо пък точно Германия?
                Не може ли да гледам другаде?
                И кой определя дали е кенеф една кола? Ти, аз или някой сервиз?? И какво точно означава кенеф?? И какво означава гледана кола - бая съм гледал - на снимки
                Предпочитам да дам 11 бона за "кенеф", пред това да дам 15 и да очаквам да е перфектна, като може и тя да е кенеф, но на тази за 11 с 4 бона ще й се смени всичко което е нужно е 15 ще имаш перфектна.
                Смисъла на темата щом ти е убягнал - има доста голямо търсене на грандове на пазара втора ръка, или не може да се пишат такива теми??

Коментар

Пиши си каквото прецениш - не съм аз този, който да казва какво може и какво не. Ако са му каталясали агрегатите, трансмисията и пр. за 4 бона не можеш да го направиш перфектен. Германия - защото колкото коли съм купил от там са били добри. Колкото съм купил, да речем от Италия, са били зле. Затова. На снимка всички са супер.

Разгледай още малко снимки и избери...

А относно темата - никой не може да ти каже каква е "реалната" цена в смисъла, който търсиш. Реалната цена в случая не е ниската.

Коментар

Грандовете 3.1 ТД под 14-15 000 лева като цяло са напудрени гробници - много напудрени, ама и страхотни гробници. Докато купя моя преди 10 месеца, огледах почти всички, които се продаваха в София. Имаше страхотно лачени и запазени на пръв поглед екземпляри по 12-13 000 лева, но даже и при повърхностен оглед си проличаваха причините за ниската цена. Може да има и изключения, но не бива да се разчита на това.

Аз дадох за моя 17 000 лева и определено не съжалявам. Наистина, наложи се на направя и основен ремонт на автоматика (~2500 лева), но такива са рисковете при старите коли. Оттогава колата работи като часовник и много ме кефи. Пътувам много, в момента пиша от Тасос, и държа колата ми да е в перфектно състояние и да мога да разчитам 100% на нея. Засега Гранда не се е дънил, много съм доволен от избора си.

На колегата препоръчвам да прочете тази тема, преди да скача на някой лачен кенеф за 10 000 лева:

http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=63891
                    ​​​Volvo XC90 D5 Inscription '16
                    Volvo XC90 D5 Executive '12
                    Volvo XC60 D5 Summum '11
                    Alfa Romeo Spider 2.0 '90

Коментар

И аз следя обявите за Грандове от известно време и забелязвам някои неша. Първо-почти няма бензинови, а ако изскочи някой е на доста висока цена, 2ро много голяма вариация в цените на 3,1 моторите. Това си го обеснявам с лошата слава на този мотор и по-малката му живучест. Третото нещо което ми направи впечатление е, че в Германия има много бензинови машини на доста прилични цени. Сега остана само да чакаме да падне акциза, че по мои сметки в момента е колкото цената на Джипа, което може би обяснява и високата им цена тук.
                      Танки грязи не боятся!

Коментар

защо пък точно Германия?
                        Не може ли да гледам другаде?
                        И кой определя дали е кенеф една кола? Ти, аз или някой сервиз?? И какво точно означава кенеф?? И какво означава гледана кола - бая съм гледал - на снимки
                        Предпочитам да дам 11 бона за "кенеф", пред това да дам 15 и да очаквам да е перфектна, като може и тя да е кенеф, но на тази за 11 с 4 бона ще й се смени всичко което е нужно е 15 ще имаш перфектна.
                        Смисъла на темата щом ти е убягнал - има доста голямо търсене на грандове на пазара втора ръка, или не може да се пишат такива теми??
                        Колега, не знам дали си чел тази тема:
                        http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=63891

Там е описана една злополучна за мен история свързана с необмислена покупка на WJ 3,1 TD.

Аз бих предпочел да дам повечко пари и после да карам за да си спестя ходенето по мъки и майстори...Въпреки, че и това не е гаранция.
                        Всеки решава сам за себе си.

P.S.Колегата Carburettor вече ме е изпреварил.
                        Последно редактирано от walker; 21-09-09, 22:28. Причина: добавяне на текст

Коментар

От известно време следя обявите в интернет, а от 1-2 дни и звъня,
                          НО Грандовете на нормални цени <13к лева се продават като топъл хляб, един публикуван вчера за 10к лева в Пловдив - Днес е продаден, един друг за 11.999 много добре изглеждащ - продаден, в любо кар за 10900 - продаден ... и още няколко на които не съм звънял ... голяма работа тия грандове
                          Колега , този Гранд в Любо кар отидох да го видя с един познат понеже той си търсеше 4Х4 веднага щом излезе обявата , запалиха ни го студен , също така го и покарахме ;та от лични впечатления мога да ти кажа първо положителните неща:1.перфектен кожен салон, 2.всички екстри работеха, 3.нови гуми, 4.автомат (според мен включваше перфектно), куадра драйв, 5.възможен коментар на цената;
                          Сега какво ми направи недобро впечатление:1.леки външни забележки, 2. не запали добре, 3.стори ми се шумен ДВГ, 4.не работеше ABS, 5.тракаше силно предно ляво каре, 6.износен кожен волан ;

Горните писания са ми този ред на мисли ,че ако си купиш такава кола за 10500-11000лв неминуемо трябва да дадеш още 3000-4000лв за да придобие тя безупречно състояние и пак не е сигурно дали ще е както трябва ;
                          Така че според мен ниската цена винаги крие изненади !

Коментар

За какъв точно Гранд става дума ?
                            WJ ..
                            Дизел, Бензин ?
                            Какъв двигател 2.1 ; 3.1 ; 4.0 ; 4,7 ; 5,2 ; 5,9 ?

Така изобщо - няма много общо !
                            Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Първоначално публикуван от Сашо Пунчев Преглед на мнение
                              Кое са реалните цени - виж колко струат в Германия, сложи 2 бона отгоре и ми говори за нормални цени. Кенефи за по 10 бона е имало винаги. ...
                              Напълно подкрепям!!!
                              Една кола тръгне ли да се троши /разбирай много километри, мърляшка поддръжка, тъпанарски изпълнения и т.н./, колкото и пари да наливаш в нея все нещо друго изниква за поправка и ще ти скъса джоба - няма край!!!
                              Гледаният автомобил си е друга работа.
                              При избора на автомобил , с пълно право важи поговорката:
                              "Сам паднал - сам се ударил" или
                              "Очи гледали - очи плакали"
                              ________________________________________________________________________________________
                              Grand Cherokee WJ 3.1TD 1999
                              HARLEY DAVIDSON - HARITADGE SOFTAIL CLASIC 2006

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X