Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Маховик за Grand Cherokee 1999 3.1TD

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Маховик за Grand Cherokee 1999 3.1TD

Здравейте колеги.Първо да ви кажа че се радвам да бъда част от този форум и че сигурно ще намеря кой да ми помогне.
    Скоро се сдобих с един GRAND 1999 3.1 TD (WJ),и се оказа че има теч в скоростната кутия(атвоматична).След като оправихме теча забелязахме че има пукнатина на маховика,и тук не мога да намеря,намерих в ebay,и та искам да помоля някой от вас да погледне от линка който съм оставил този дали става за моя Grand,понеже като го гледам е един и същ ама де да знам.
    http://cgi.ebay.com/ebaymotors/DODGE...ntmeetSellerId
    Ако този не става кажете от къде да намеря,а също и фланеца който е зад маховика и той е спукан.
    Благодаря много на всички.
    [I][FONT=Book Antiqua][B]JEEP GRAND CHEROKEE 1999 3.1 TD[/B][/FONT][/I]

До: Маховик за Grand Cherokee 1999 3.1TD

Първоначално публикуван от dolara87 Преглед на мнение
    Здравейте колеги.Първо да ви кажа че се радвам да бъда част от този форум и че сигурно ще намеря кой да ми помогне.
    Скоро се сдобих с един GRAND 1999 3.1 TD (WJ),и се оказа че има теч в скоростната кутия(атвоматична).След като оправихме теча забелязахме че има пукнатина на маховика,и тук не мога да намеря,намерих в ebay,и та искам да помоля някой от вас да погледне от линка който съм оставил този дали става за моя Grand,понеже като го гледам е един и същ ама де да знам.
    http://cgi.ebay.com/ebaymotors/DODGE...ntmeetSellerId
    Ако този не става кажете от къде да намеря,а също и фланеца който е зад маховика и той е спукан.
    Благодаря много на всички.
    Колега незнам дали бензиновите и дизеловите имат разлика,но този е за бензинови.
    [U]Борис Найденов GSM:0888 433 804[/U]
    [LEFT][U]0887 754 767[/U][/LEFT]
    [LEFT][U]Jeep Cherokee XJ 4.0 Limited 2001 4.5" BFG A/T 32х9.5-16[/U][/LEFT]
    [LEFT][U]Ford S-MAX 2.0 2009[/U][/LEFT]

Коментар

Според Jeep WJ 2000 - Grand Cherokee MOPAR Parts Catalog
      са различни. Прилагам информация
      Прикачени файлове
      YJ 1995 Sport. 2.5, AX-5, Command-Trac (NP231)
      XJ 1996 Sport, 4.0. AW4, Selec-Trac (NP242) - retired
      WJ 2000 Limited, 4.0, 42RE, Quadra-Drive
      KJ 2002 Limited. 3.7, 45RFE, Selec-Trac (NP242)

Коментар

Първоначално публикуван от cyklon Преглед на мнение
        Колега незнам дали бензиновите и дизеловите имат разлика,но този е за бензинови.
        Точно това ми е мисълта дали ще пасне за моя защото,като го гледам е 1:1 с моя.Ето и снимка на моя
        http://img4.imageshack.us/img4/1305/spa1730.jpg
        Последно редактирано от dolara87; 18-09-09, 19:37. Причина: невалиден адрес на снимката

Коментар

Колеги така както разбирам,щом има разлика бихте ли ме посъветвали от къде да намеря,както маховика така и този фланец(плоча която стои до него.

Коментар

"Маховика" къде е спукан. Той е ламарина - не може ли да се завари?

Плочата зад него е по-проблемна. Тя е алуминиева сплав и почти сигурно се измята след заварка. А е скъпа.
            Най ме е страх от хора без мечти...

Коментар

Маховика има две малки пукнатини,но за него вече май съм решил с нов,за да нямам проблеми,но тази плоча или фланец незнам точно как му се казва се чудя какво да я правя.Ако поръчам нова от някой от дистрибуторите като Балкан Стар,те направо сигурно ще ми отрежат главата.Като гледам например как се прекарах с турбината.Платих за нея 1400 лв.А сега ги гледам в Ebay.com по 100-200 US.Ако някой от вас има от къде да намери,също е вариант ще си платя каквото струва,само да свършим работа,че още не мога да го подкарам то Grand.

Коментар

Маховика има две малки пукнатини,но за него вече май съм решил с нов,за да нямам проблеми,но тази плоча или фланец незнам точно как му се казва се чудя какво да я правя.Ако поръчам нова от някой от дистрибуторите като Балкан Стар,те направо сигурно ще ми отрежат главата.Като гледам например как се прекарах с турбината.Платих за нея 1400 лв.А сега ги гледам в Ebay.com по 100-200 US.Ако някой от вас има от къде да намери,също е вариант ще си платя каквото струва,само да свършим работа,че още не мога да го подкарам то Grand.
                в мобиле.бг има няколко на части ...

Коментар

Първоначално публикуван от netsurfer Преглед на мнение
                  в мобиле.бг има няколко на части ...
                  Сега погледнах в мобиле.бг утре ще звъня,на тези с 3.1 Wj да питам.А между другото вече звънях на няколко морги в софия,шумен нема и нема.Също чакам и отговор от vestauto, да видим какво ще кажат.

Коментар

За сега намерих от един на части,чакам доставка като дойде ще пиша дали става за моя.

Коментар

Заключвайте,темата частите се намериха.Благодаря на колегите за помоща.

Коментар

Заключвайте,темата частите се намериха.Благодаря на колегите за помоща.
                        Ами напиши откъде, за колко нови ли, стари ли...
                        Най ме е страх от хора без мечти...

Коментар

Частите ги намерих в дупница от Автоморга.Общо дадох за маховика,и фланеца 650 лв с доставка.Излязоха коректни търговци.Ако някой се интересува да пише ще потърся телефона и ще го дам.

Коментар

Здравейте, младши участник съм и не мога да пращам съобщения ако може дайте телефона на моргата в Дупница имам същият проблем с тази плоча. Мерси.

Коментар

В 24Car има телефони.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X