Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Клипове с Джип
Свий
Това е залепена тема.
X
X
-
От: Клипове с Джип
Навярно ефекта би бил същият ако бе пръснал малко WD40 в ключалката вместо да бие с чукаПървоначално публикуван от onufriz Преглед на мнение....
Предполагам е бил залепнал някой пин в патрона и удара го е 'събудил'....
А ето тук представянето на 'новия стар' фейслифтов WK2 с гръмкото име 'модел 2017г Трейлхоук'
Стандартния модел (не Трейлхоук) като цяло го има при нашите дилъри, а подобренията са меко казано смешни:
1. Сменен лост за скоростите (за 2014г фейслифт в момента има рекол, но търсят решение как да се справят с обявения проблем за възможността на автомобила да потегли сам ако слезеш от автомобила при работещ двигател.
2. Леки визуални 'гъдели', като променени лампички на купето и променено място на дръжките за пасажерите на задния ред - вече са фиксирани яки дръжки на Б колонката, а не подвижни на тавана...
3. Лек визуален софтуерен ъпдейт на навигацията ( и 'нови' карти от 2014г, а не старите от 2012г) - вече можеш да си преустройваш менютата/бутоните чрез drag/drop...
Ами май това си е
Вече съм неактивен в този форум и не го следя.
Но съм насреща през алтернативни средства за комуникация (други форуми, телефон), ако има въпроси по обсъжданите тук теми.
Коментар
-
То виж, че за 250К не е разбрал, че колата му е 2004, а не 2005, или да пробва да размърда волана от навъртяната му позиция, ти искаш да се сети за WD...Първоначално публикуван от slowtraveler Преглед на мнениеНавярно ефекта би бил същият ако бе пръснал малко WD40 в ключалката вместо да бие с чука
Предполагам е бил залепнал някой пин в патрона и удара го е 'събудил'....WG Limited 2.7 CRD 02
WG Overland 2.7 CRD 04/05
Коментар
-
Драмата с блокираният ключ при Grand Cherokee WG/WJ е ето тази.Първоначално публикуван от slowtraveler Преглед на мнениеНавярно ефекта би бил същият ако бе пръснал малко WD40 в ключалката вместо да бие с чука
Предполагам е бил залепнал някой пин в патрона и удара го е 'събудил'....WG 2.7 CRD
Коментар
-
Благодаря - пропуснал съм тематаПървоначално публикуван от imarh Преглед на мнениеДрамата с блокираният ключ при Grand Cherokee WG/WJ е ето тази.
Вече съм неактивен в този форум и не го следя.
Но съм насреща през алтернативни средства за комуникация (други форуми, телефон), ако има въпроси по обсъжданите тук теми.
Коментар
-
Съветските другари пак са една обиколка напред.Първоначално публикуван от faster Преглед на мнениеТо тaкa почвaт сегa сигурно.Едно време почвaхме нaпрaво с "Бaлкaнчетa" и после нa тaте с колaтa по ливaдaтa.
В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.
Коментар
-
Уникален,за първи път го виждам и вече го искам!!!Първоначално публикуван от evos Преглед на мнениеНе е клип, ама не бяв виждал такъв изрод...

Лесно беше само вчера
Jeep Cherokee - Liberty 3.7
Fab Fours Legend
Nissan Terrano II 2,4
Коментар
-
-
Най ме е страх от хора без мечти...
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар