Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Спряха да ми работят автоматичните дълги светлини

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Спряха да ми работят автоматичните дълги светлини

Здравейте!
    Имам проблем с автоматичните дълги светлини. Колата е 2015 GC SRT. От една година съм с фарове на Vland и до вчера всичко беше наред. В четвъртък пътувах през нощта до София и си работеха нормално. Оставих колата на паркинг 4 дни и снощи още докато тръгна и се оказа, че не работят автоматичните дълги. Като бутна лостчето и светват дългите, независимо дали отпред има кола или не. Също така не изписва на екрана, че са включени автоматични дълги, както изписваше преди. Досадно е да сменяш къси/дълги ръчно постоянно. Някакви идеи към какво да се насоча? В мултимедията опцията е включена, копчето за фаровете е на AUTO. Адаптивния круиз контрол си работи, ако изобщо има някакво значение.
    Jeep Grand Cherokee WK2 6,4 SRT

Виж в менюто да не са се изключили. На това прилича.

Ако не, ще трябва да се чвтат грешки да ме би да е загубило комуникация с модула и да се е изключило автоматично.

Сензора чоне при WK1 си е само чистачките. В огледалото е, мисля.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

В менюто са включени. Дори пробвах да ги изключа и включа отново, но никакъв ефект. Ще пробвам да ги закача с Jscan за грешки, но не съм голям специалист и не знам кой модул да гледам.

Коментар

• Asteri
        Asteri коментира
        Редактиране на коментар
        фотокамерата/сензор зад огледалото дава такива дефекти и не задейства автомата.

Постни екранчето с грешките тук. Ще бабуваме.
      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Спарки, прикачам снимкии на грешките които открих. Изчистих ги и се оправиха, но не знам дали е от това. Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_1590.PNG
Прегледи:71
Размер:115.4 КБ
ID:7042265 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_1594.PNG
Прегледи:71
Размер:60.3 КБ
ID:7042266 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_1591.PNG
Прегледи:70
Размер:115.8 КБ
ID:7042267

Коментар

Имаш 2 звездни центъра (поне) на CAN шините. Трябва да се проверят заа студени спойки. Редовно става това:
          Натиснете снимката за да я уголемите

Име:snap_000005.jpg
Прегледи:66
Размер:600.0 КБ
ID:7042270

Коментар

Благодаря, Спарки, ако пак се появи грешката - ще потърся за дефектирали спойки.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 108,039 в 21:00 на 20-03-26.

Зареждам...
            X