Моля за помощ, че ще ходя в КАТ за регистрация. Къде се намира кода на двигателя на двигател Чероки 2015, 3.2, Trailhawk 272 коня
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Номер двигател Чероки 2015, 3.2, Trailhawk 272 коня,
Свий
X
-
Най-вероятно няма номер на двигател - поне така беше при по-старите модели. Някой даже беше постнал тука официално писмо от тогавашния дилър "Балкан Стар", че "Jeep" нямат номера на двигателите си. Въпреки това в КАТ продължаваха да тормозят собствениците. В зависимост от ползваните връзки и уреждачи
при регистрацията, в някои талони пише "двигател без номер" или (което е по-лош вариант) за № на двигател пишеха последните цифри от VIN номера.
Иначе по джиип-форумите пише, че по данни на дилъри се намирал някъде "от лявата страна" (при напречния двигател - от предната) при фланеца на скоростната кутия, виждал се изотдолу на колата, но-о-о никой не е успял да го намери
Ожидать победу в текущих условиях, это как ожидать что приблизишься к Луне, взбираясь на Бурж Халифу пешком ©
-
Моя си го писаха без номер без изобщо да го правят на въпрос. Особено след като аз ги светнах къде е втория номер на шаси на американските Грандове. Човека даже доволен викна колегите си от други два канала да им покаже къде е.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Би трябвало да има номер, защото на вратата е записан номера, но до колкото знам в КАТ не признават номера от табелката на вратата. Признават само набития номер. В КАТ Бургас държат да видят набития номер
Коментар
-
~2014-15 - стикер в зелено, в червено са местата с лазерна маркировка
........................
2019. Стикер няма,затуй пък има модернизми
Пентастар 3.2
..........
Примерен стикер...
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 3 потребители онлайн. 1 потребители и 2 гости.
Най-много потребители онлайн 108,039 в 22:00 на 20-03-26.
Коментар