Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Тунинг на wk Overland

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Тунинг на wk Overland

Здравейте група .Искам да тунинговам моето WK 2006 OVERLAND като му сложа предна SRT броня,SRT джанти и тунинг капак с два отвора .Интересува ме има ли някой нещо налично и ще стане ли бронята от SRT на моя Overland.Благодаря предварително.

SRT 2006, поне според мен, изглежда отвратително. Много по-грозно от нормалния Индианец.
    Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
    Съединител - долен, ляв педал.
    Вальо O888557Ч7Ч Silverado 1.3 i

Коментар

Оригинално капака няма никакви отвори и е същия като на не-SRT-то. Тук продават разни пластмасарии за отгоре, единствената разлика, която правят, е да виждаш значително по-зле. Търси по групите.

Иначе, става всичко, само гледай и донора да е пред 2008-ма. После има разлики във фаровете и решетката, освен в броните.

Смислено нещо от SRT е да му вземеш салона. Реално е по-добър и по-удобен. С останалите истории реално си разваляш колата - от пластмасариите върху капака виждаш по-зле и аеродинамиката е по-зле. Броните и праговете са по-ниски и реално получаваш само негативите им - ще мислиш колата при всеки по-висок бордюр, без от това да имаш позитивите на по-големия вървеж и различното окачване на SRT.
      Последно редактирано от sparkybg; 23-03-26, 15:28.
      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

• Bogoljub Gagic
        Bogoljub Gagic коментира
        Редактиране на коментар
        Пробвал ли си да свалиш долната "fascia" (онова, престилка ли е, различно го наричат, "нож на булдозер" под бронята дето препоръчват да се сваля при офроудстване и съответно няма къде да го прибереш) и да вдигнеш така над 160 км/ч ? Една хубава подемна сила се образува.

• sparkybg
        sparkybg коментира
        Редактиране на коментар
        При мен е различно (фесйлифт съм) - карал съм с махната (известно време изобщо нямах) - никаква подемна сила не съм усетил със сигурност поне до 160, вероятно и до 180. В момента карам с него, но доста подстригано в долната му част - пак така. Колага си се кара съвсем нормално до 180.

• drukman
        drukman коментира
        Редактиране на коментар
        Тука се гони показуха, не вървеж. Виждал съм пикап с антикрило върху легена, алоо.

Намерих SRT броня в алегро пише ,че става за wk 2005-2008 и се чудя дали да я поръчвам,притеснява ме дали ще пасне

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 4 потребители онлайн. 1 потребители и 3 гости.

Най-много потребители онлайн 108,039 в 22:00 на 20-03-26.

Зареждам...
      X