Здравейте група .Искам да тунинговам моето WK 2006 OVERLAND като му сложа предна SRT броня,SRT джанти и тунинг капак с два отвора .Интересува ме има ли някой нещо налично и ще стане ли бронята от SRT на моя Overland.Благодаря предварително.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Тунинг на wk Overland
Свий
X
-
SRT 2006, поне според мен, изглежда отвратително. Много по-грозно от нормалния Индианец.Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
Съединител - долен, ляв педал.
Вальо O888557Ч7Ч Silverado 1.3 i
-
Оригинално капака няма никакви отвори и е същия като на не-SRT-то. Тук продават разни пластмасарии за отгоре, единствената разлика, която правят, е да виждаш значително по-зле. Търси по групите.
Иначе, става всичко, само гледай и донора да е пред 2008-ма. После има разлики във фаровете и решетката, освен в броните.
Смислено нещо от SRT е да му вземеш салона. Реално е по-добър и по-удобен. С останалите истории реално си разваляш колата - от пластмасариите върху капака виждаш по-зле и аеродинамиката е по-зле. Броните и праговете са по-ниски и реално получаваш само негативите им - ще мислиш колата при всеки по-висок бордюр, без от това да имаш позитивите на по-големия вървеж и различното окачване на SRT.Последно редактирано от sparkybg; 23-03-26, 15:28.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Пробвал ли си да свалиш долната "fascia" (онова, престилка ли е, различно го наричат, "нож на булдозер" под бронята дето препоръчват да се сваля при офроудстване и съответно няма къде да го прибереш) и да вдигнеш така над 160 км/ч
? Една хубава подемна сила се образува.
-
При мен е различно (фесйлифт съм) - карал съм с махната (известно време изобщо нямах) - никаква подемна сила не съм усетил със сигурност поне до 160, вероятно и до 180. В момента карам с него, но доста подстригано в долната му част - пак така. Колага си се кара съвсем нормално до 180.
-
Активност за темата
Свий
Тук са 4 потребители онлайн. 1 потребители и 3 гости.
Най-много потребители онлайн 108,039 в 22:00 на 20-03-26.
Коментар