Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпрос за газово

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Въпрос за газово

Здравейте. Вече и аз съм собственик на Чероки.
    2015г 3,2 Бензин 272 коня.
    Бихте ли ме насочили към това какво газово да си сложа, коя е максималната бутилка която мога да сложа на мястото на резервната гума и къде в Бургас или района биха го сложили качествено?

При Илия. На Лукойла до колелото на Метро. А на всички въпроси той ще ти отговори.
    Риболовът е болест,която не се лекува,а само се задълбочава.

Коментар

Добре е човек да си напише домашното, преди да иде до газаджията.Измерва се много добре какъв диаметър и височина ще влезе в легена.После се търсят онлайн такива бутилки, и се вижда цената.В сервиза, който монтира уредбите, обикновено нямат такъв богат асортимент - изборът е ограничен.А бутилка се купува един път на 10 години, и се гледа да не е по-стара от 4-5 месеца.Има щампован на нея месец и година на производство

Коментар

Благодаря за отговора относно бутилката. Чел съм, че без да се преправя мястото се събира 60л, а ако се преправи може и 80л. Така ли е?
        А, относно какво газово да сложа?

Коментар

Аз Карам Бензинови Джипове от над 15години всичките съм ги правил в BRC- Бургас/сега са до Шел в Комлука/, скъпи, но абсолютно безпроблемни системи и перфектен монтаж. На моето Хеми WK2 има 80литра бутилка на мястото на гумата и събира 67-9л.
          Mercedes-Benz - M-class (W164) - ML 550 (388 Hp) 2008
          Mercedes-Benz - Е-class (W211) - 4matic (224 Hp) 2008

Коментар

Благодаря и аз съм се ориентирал към този сервиз. Един ли слага газовете? Всмисъл да знам кой майстор да търся. За един ден монтират ли газовото?

Коментар

• nogopechen
              nogopechen коментира
              Редактиране на коментар
              Това да не болница? Да си избираш екип за операция, който майстор се падне той ще монтира системата. За един ден ще имаш само купчина компоненнти, наринати с голямата лопата. Въпрос: имаш ли "книшка"?

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 108,039 в 22:00 на 20-03-26.

Зареждам...
          X