Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Кой е този модел и какви са му болежките ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

На служебните пикапи караме целогодишно с БФ Гудриар АТ . Е за лятото слагаме комплект по изтъркани , но пак същите . Натиснете снимката за да я уголемите  Име:бф гудрич ат .jpg Прегледи:0 Размер:362.8 КБ ID:7013175
    На нас клиренс ни трябва , не скорост

Коментар

• Bogoljub Gagic
      Bogoljub Gagic коментира
      Редактиране на коментар
      БФ ГудрИЧ (Goodrich) са гумите, уточнявам, да се не бъркат с многото модели на ГудИЪР (Goodyear) или с джикитайските ГудРАЙД (Goodride).

Момци ,ново 20...още 2 модела ми хванаха окото,затова спирам да гледам,че тотално забих.Всички ми харесват и ми изглеждат добри,но тези са си зимни.225/70/15
    https://primex-bg.com/225-70r15c-112...Bquantity%5D=4
    https://primex-bg.com/225-70r15c-112...35-tl-8pr.html - клас А за мокро
    Утре ще снимам и баира да се види реално как изглежда и благодаря за помоща-ще ми е нужна,че съм в тотално неведение с толкова различни модели и шарки.

Коментар

Ето малко снимки да добиете представа...под някои снимки съм писал къде се намирам за да се разбере къде съм.Трябва зимата да стигам до средата на баира..нагоре и с вериги ще е трудно.Денивелацията е сигурно над 50 метра...

Коментар

• Bogoljub Gagic
        Bogoljub Gagic коментира
        Редактиране на коментар
        На снимки или клипове винаги изглежда магистрала Тука ти трябва мощност, не гуми, според мен. Но във всички случаи, за предпочитане са АТ гуми, а не зимни - зимните са меки и ще се накълцат от тия камъни.

Като имаш УАЗ, за какво са ти всички тия излишни упражнения?!
      Джипа е скапан модел, поне с тоя двигател. Цената му е висока. И за гуми ще хвърлиш едни пари, а вероятно джипа нема да го бъде. Не става ясно дали ще го караш някъде тоя джип, освен въпросните 100 метра, но при всички положения няма смисъл - ако го караш, ще се строши, ако е само за 100 метра, може и с УАЗ-а. Ако е зор за джип, намери що-годе читав, и тогава търси гуми.
      Ясен: "Правилата просто не могат да обхванат живота, затова компромиси има навсякъде. Само различно дълбоки. И според местните и личните разбирания кое е по-важно."

Коментар

Дааа...направо си ме отказа с тоя коментар...проблема е,че Уаза не се заключва,трябва да го държа долу на магазина да сменям там колите пък сме в гората и не е оживено,а за осветление да не говорим.Пълен е с инструменти, кабели въжета и т.н. Отключва се и се пали с ножче или пирон.Страх ме е,че ще ми го отмъкнат,ако не целия,то поне акумулатора, гумите,инстументите ,а сега си ми е в двора.Щеше да ми е доста по-лесно с тоя дръгел,ама ще го мисля тези дни...е..и му мамата... Мерси за съветите колеги,благодарен съм на всички.

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 3 потребители онлайн. 1 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X