Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Wj 4.7 проблем скорости

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Wj 4.7 проблем скорости

Здравейте колеги.
    Отскоро съм собственик на 4.7 223 quadra drive
    Имам ритане в скоростите. При кротко каране реди г/д добре, при кик даун се чуди, да върне ли, да не върне ли и върне ли прави невероятно ритане, след което при отпускане на педала пак рита. Сменихме маслото и филтрите, същата работа само че вече и претрисва.. на компютър не сме я гледали. Другото което е, сега се появи и шум при пълен ляв или десен (най вероятно от раздатката). Като цяло от както съм го взел само проблеми.. а и не знам къде да го водя. Дядо Владо е много зает и не става да я вземе да я отремонтира. Намерих друг майстор, той предлага смяна на цялата скоростна кутия, имал някаква с хубаво работеща с гаранция 1 година.
    благодаря ви много.

Еми вижтре я и на компютър. Вижте обенмите индекси на съединителите, вижте дали няма някакви грешки и т.н. Попринцип ритане се оправя със смяна.рециклиране на клапанно тяло (не соленоиди, а клапанно тяло) и рециклиране на помпа, ако всичко друго е наред.

Чуденето дали да свали за тая кутия до някаква степен е нормално, но само до някаква. То почти всеки автоматик се чуди, но има много нюанси. Само по описанието няма как да ти кажа дали е проблем или не е, но по принцип кутията си има особеностите, с които просто трябва да свикнеш, особено ако до сега не си карал автоматик. После ще знаеш как да контролираш това чудене.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
      Еми вижтре я и на компютър. Вижте обенмите индекси на съединителите, вижте дали няма някакви грешки и т.н. Попринцип ритане се оправя със смяна.рециклиране на клапанно тяло (не соленоиди, а клапанно тяло) и рециклиране на помпа, ако всичко друго е наред.

Чуденето дали да свали за тая кутия до някаква степен е нормално, но само до някаква. То почти всеки автоматик се чуди, но има много нюанси. Само по описанието няма как да ти кажа дали е проблем или не е, но по принцип кутията си има особеностите, с които просто трябва да свикнеш, особено ако до сега не си карал автоматик. После ще знаеш как да контролираш това чудене.
      благодаря колега, може и да си прав.. на комп го закачихме, показа стара грешка - пишеше, висока температура в скоростите. Все пак има ли някаде по България добър спецалист по тия скорости

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X