Честито и от мен. Знам че ще му се наслаждаваш, защото е добра машина. Да си го караш със късмет.

Обява

Свий

Няма добавени обяви.

Сдобих се с Гранд

Свий

X
- 

CHEVY COLORADO, Z-71, I-5, 4door,Auto
 http://www.coloradofans.com/album_pe...p?user_id=3094
 http://www.geocities.com/sharrko/pictures.html

- 

Честито и от мен !
 Пожелавам ти много безаварийни киломтри...
 Коментар
- 

И аз търся 1 гума 31" за резервна. Ако ги продаваш "насипно".....Първоначално публикуван от disem   Димата продаде неговия Гранд и сега ще има време да се занимае с този. Ако все пак обаче с главата на семейството решим да остане Димата продаде неговия Гранд и сега ще има време да се занимае с този. Ако все пак обаче с главата на семейството решим да остане Иначе има нови гуми А/Т 31" на 15 инча който са му големи така, че някой тук ще намажеNissan Patrol Y61 Иначе има нови гуми А/Т 31" на 15 инча който са му големи така, че някой тук ще намажеNissan Patrol Y61
 Коментар
- 

Дааааааа Нещата не вървят в желаната от мен посока Нещата не вървят в желаната от мен посока Току що придобит, май ще трябва да се разделя с Гранда. Ще направя още няколко отчаяни опита да убедя жената е това е перфектната семейна кола пък ще видим! Както и да е........БЛАГОДАРЯ на всички за пожеланията! Относно гумите - само 4 са. Резервната е оригиналната 225/75/15. Днес ще пусна снимки да го видите. Току що придобит, май ще трябва да се разделя с Гранда. Ще направя още няколко отчаяни опита да убедя жената е това е перфектната семейна кола пък ще видим! Както и да е........БЛАГОДАРЯ на всички за пожеланията! Относно гумите - само 4 са. Резервната е оригиналната 225/75/15. Днес ще пусна снимки да го видите.
 Коментар
- 

Много готино изглежда Гранда! А имам един въпрос! Тъй като явно е правен за Америка, колко литра му е резервуара?

П.САбе не знам за капака, но колегата, откакто сложи окачването, една снимка не качиПървоначално публикуван от vokelизвинявам се за офтопика ,ама някоя дума да кажеш за това с подбитото предно капаче      Добре, че минавам всеки ден покрай джипа, та знам за кво иде реч Добре, че минавам всеки ден покрай джипа, та знам за кво иде реч ! Явно, иска да свърши със всичко възможно и тогава да ни изненада ! Явно, иска да свърши със всичко възможно и тогава да ни изненада RB Patrol Team RB Patrol Team
 Коментар
Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Коментар