Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Смяна на навигация на WK2 с по-нова оригинална такава (Carplay/Android Auto)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Смяна на навигация на WK2 с по-нова оригинална такава (Carplay/Android Auto)

Здравейте,

С трепет финализирам покупката на моя WK2, 2015, 5.7 Summit. Всичко на книга ми харесва в колата с изключение на това, че през тази година още няма как да има Apple Carplay/Аndroid auto.

Иска ми се да избягам от китайците, тъй като ми се струва рисково решение, чух че има хора, които сменят фабричната навигация с такава от по-нов WK2 с тази екстра.

Въпросът ми е, имате ли опит с такова решение и ако да, може ли да ми дадете контакт. Предполагам, че няма да е евтино.

Благодаря.

Единственото притеснително е цената:
    https://aval-bg.com/products/bezzicen-carplay-za-jeep
    Suzuki Vitara 1.6 Avtomatic
    SSang Yong Kyron 2.0xdi
    Jeep Grand Cherokee WJ 2.7crd ; Jeep Grand Cherokee WК2 3.0crd

Коментар

Първоначално публикуван от atanas_93 Преглед на мнение
      Единственото притеснително е цената:
      https://aval-bg.com/products/bezzicen-carplay-za-jeep

Благодаря за линка.

Скъпичко си е, верно е, а знаете ли кой и относително колко струва инсталирането?

Редакция: Има го на промоция от Алито за половината пари в момента ТУК
      Последно редактирано от Mailo_1; 13-04-25, 13:37.

Коментар

Аз имам "Тесла" Скрийн на Моя WK2- За мен работи много задоволително давам му оценка 5 от 6. Свири страхотно имам приятел с Европейско и оригиналната медия звука при мен е много по-силен х3, но това може да е защото е Американски а за европейските нещо да има орязано. Не съм фен на Дисплеите но определено има по съвременен вид джипа с този голям екран. Андроид ауто работи перфектно връзва се и показва Waze постоянно всичко си е супер както казах 5 от 6. Менюто с настройките е на списък не знам как е оригинално и това ме дразни и няма Offroad-pages, може и да може да се изтегли но не знам.
        Mercedes-Benz - M-class (W164) - ML 550 (388 Hp) 2008
        Mercedes-Benz - Е-class (W211) - 4matic (224 Hp) 2008

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X