Толкова му се е видяло... Междудругото стандартния размер гуми е 215/75/15...
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Въпросче за Гранд Чероки
Свий
X
-
Абе фрилендъра беше с по-голям клиренс от грандаПървоначално публикуван от kinexЕ моя е 44 и с нормални гуми отдоло е 25см
Как така 18см
Коментар
-
Само не пробвай преимуществата на сняг или кал, щото дифа си прокопава път, а независимото ляга на гредата цялото
Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
не бе паркирахме ги едан до друга и ги гледаме и ...Първоначално публикуван от quadraСамо не пробвай преимуществата на сняг или кал, щото дифа си прокопава път, а независимото ляга на гредата цялото

Коментар
-
Да бе, ясно. С Асен сме с еднакви дифове, обаче където той закача лекичко аз минавам без нищо...само от гумите които уж са еднакви
Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Между другото той ще дойде пак и ще го снимам, пък ако искате може и да го видите, днес му се бяха скъсали 2 напречни щанги отпред и отиде на тенекеджия и после при мен за реглаж
Коментар
-
Защо 2 напречни? Там има една напречна (реактивна) и 4 надлъжни (носачи)...
Коментар
-
Извинявам се грешката е моя имах впредвид надлъжниПървоначално публикуван от quadraЗащо 2 напречни? Там има една напречна (реактивна) и 4 надлъжни (носачи)...
2 дълги
Коментар
-
Аха.... Тоя мост не е прав, гаранция...
Всички ме видяха какъв скок направих на Голямата война и само леко поддаде от едната страна (оправих го след 2 седмици), а тук скъсани щанги...яко...Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Вообще не го мерихме като видях този ужас със щангите направо го напъдихме към тенекеджияПървоначално публикуван от quadraАха.... Тоя мост не е прав, гаранция...
Всички ме видяха какъв скок направих на Голямата война и само леко поддаде от едната страна (оправих го след 2 седмици), а тук скъсани щанги...яко...
Коментар
-
Няма какво да му гледате, то е ясно, моста е същия като на Вранглер, а въпросното чудо тежи двойно...Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Исках да кажа че не сме го закачали на стенда за да му мерим диагонолитеПървоначално публикуван от quadraНяма какво да му гледате, то е ясно, моста е същия като на Вранглер, а въпросното чудо тежи двойно...
Коментар
-
Стенда няма да покаже нищо, диагоналите са си на място. Като се видим ще ти покажа каде се криви и какво произтича от там.Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
ок ! аз си имам и дозер за тежко ударени автомобили, такаче ми е все тая. Все ще го опънемеПървоначално публикуван от quadraСтенда няма да покаже нищо, диагоналите са си на място. Като се видим ще ти покажа каде се криви и какво произтича от там.
А за виждането съгласен, да обменим по една бира опит
Коментар
-
Моста няма как да го опънеш без да го разглобиш, а разглобиш ли го няма нужда от дозер - горелката и чука
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.
Коментар