Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Lift Kit за Wrangler YJ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Lift Kit за Wrangler YJ

Колеги, купих Wrangler YJ от Нидерландия и го докарах на собствен ход до България. (снимки по-долу ) Понеже някой там си е играл с ресорите, джипът вози много твърдо. Подскача като лагерна количка и дори в града се кара некомфортно. Преди имах Samurai 1987г. и знам какво е да караш кола на ресори, но това е кошмарно. Затова вече мисля за някакво умерено повдигане на окачването. Той е вдигнат, но явно по домашната схема и предницата стои по-всоко от задницата, а задния ляв ресор е по-провиснал от десния. Четох много тази вечер за най-популярните 2,0" и 2,5" повдигащи комплекти и ето какво намерих:
    1. Old Man EMU kit 2.0”
    2. Suspension kit Rubicon Express Lift 2,5"
    3. Skyjacker Lift Kit - 2"

4. Rough Country 2.5” lift

5. Trailmaster Combat Lift Kit 2.0”

Моята цел е гладка возия и по-добро представяне на пътя. Рядко ще го изкарвам на тежък офроуд. Затова търся повече комфорт на пътя, отколкото тежък off-road пакет.. Ако имате предвид други марки, моля, споделете опита си. Предварително благодаря!
    Прикачени файлове

Изхвърли от търсачката всичко което е "хеви" Лифтнеш ли го ще "скача" Оптично много често са хоризонтални, но изглеждат приседнали като хиенчета, "От снимките "ръф кънтри" ми допада най-много
    0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

То, Rought Country е единственият, който го има в Европа. Trailmaster, си е немско производство, но го дават че е друса много. Работата май върви към Rough Country!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X