Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Съвет за покупка на Wrangler YJ 1990-1995

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Съвет за покупка на Wrangler YJ 1990-1995

Здравейте колеги,

Обмислям покупка на карбураторен или инжекционен Wrangler, около 1990-1995 с 2.5 двигател. Чудя се около много неща, въпреки че в последно време изгледах сумарно над 30 часа YouTube материали конкретно за модела, но всичко беше на US територия и там е един друг свят с части и аксесоари. Затова задавам тази тема, за да се адаптирам към нашата родна действителност.

1. Единият вариант е да се насоча към 1990-1991 карбураторен и запазен (възстановен) екземпляр, а другият е да търся инжекционен 1994-1995. Тук въпросът ми главно е около поддръжката на двата варианта. Има ли части за карбураторния и и лесно ли се намират? Останаха ли майстори, които да ги регулират и поправят?

2. От Италия ли да търся ( в Германия са много изгнили), или направо да гледам за някоя от фирмите внасящи от САЩ и Канада?

3. За тези от вас, които ще ми препоръчат TJ, не го искам, поради една много проста причина - харесвам повече ретро салона и външния вид на YJ.

5. Някой има ли опит по отношение на трансмисията - три скоростната автоматична или петстепенната механична? Тук питането ми е повече разваля ли се автомата и има ли кой да го ремонтира? Аз лично предпочитам автоматичната, тъй като ще го използвам повече за разходки и семейни приключения, отколкото за офроуд.

6. И последно като уточнение, Jeep светът не ми е нов, защото от две години модифицираме и се радвам на Wrangler JKU 2.8, 2015 г. Там с частите няма проблем, има всичко понеже моделът е нов. Просто искам да имам втори екземпляр за семейни разходки, в ретро стил.

Много благодаря предварително на всички колеги за мненията! Оценявам високо всички съвети и помощ!

Може да са поправят Стоков от щатите 4.0. Аз бих предпочел автомат,
    0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

2.5, толкова ли е немощен? Не е ли голяма разликата в разхода на гориво между двата мотора? На теория цифрите са едни, но реално колко харчи особено по магистрала и на дълъг път? Моят пробег ще е 80% асфалт, 20% черен път.

Коментар

• cecoa1
        cecoa1 коментира
        Редактиране на коментар
        Разхода не бива да ти е фактор.

Колеги, ако ми изпадне на добра цена екземпляр без климатик, знаете ли дали някой поставя на тези в България?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X