Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с Grand Cherokee 4.0

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблем с Grand Cherokee 4.0

Здравейте колеги, набързо се сдобих с Grand Cherokee 4.0 газ, бензин 95 та година.Джипа го взех с шум в мотора, с надеждата за лек ремонт или друг мотор.След сваляне и разкомплектоване, се оказа че имам глава с проблеми при клапаните ( самите те, леглата и т.н) износване, пропадане и т.н.Майсторите с главите ми казаха нови клапани, изграждане на легла и т.н. тъй като всичко е директно върху чугуна.След размисъл и срока за чакане на части "клапани" от Америка тук не откривам и срока за ремонта реших да пробвам с друг мотор, уж с гаранция и без да е каран на газ .С две думи, след проверка преди проста да го сложим и там проблема е същия.Та въпроса ми е, само аз ли съм карък или просто си страдат с тези клапани, и има ли кардинално решение на проблема.Демек да се насадят водачи, леглата да се възстановят и нови клапани разбира се, и как и къде може да се случи това? (Където карах главата, немогат да се справят с насаждането на водачи) Ако някои се е справял с подобен проблем, нека сподели. Ще съм много благодарен.

Кажи поне от къде си?
    0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

• krym zarkov
      krym zarkov коментира
      Редактиране на коментар
      Здравей не е проблем колко ще се разходя да я закарам, въпроса е някой да свърши работата. И ме притеснява намирането на клапаните! Иначе ме насочиха към Джуди около София.

Здравей, по принцип съм от Ловешко.

Коментар

Ако долнището е наред, аз бих търсил цяла глава. В щатите ще намериш, но не знам какви пари ще излезе транспорта. Иначе да- добрите шлайфисти са кът в БГ.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X