Здравейте,чнг на всички и живи и здрави,закупих Гранд чероки 2.7 и се появи един много гаден черен дим и не равномерна работа на мотора.едни майстори в кавички ми казаха че е за турбина,подменихме я с нова обаче проблема остава.Грешки няма никакви,при живи данни излиза че няма достатъчно въздух,та молбата ми е да дадете съвет към какво да се ориентирам? Тези дето го четоха ми казаха че най вероятно ЕГР клапан бил блокирал в отворено положение.Възможно ли е това да доведе до тези неща, маркуча който влиза в него е изваден и затапен с болт, следователно трябва да е затворен.Може ли някой който е имал подобен проблем да каже ще му бъда много благодарен!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Гранд чероки 2.7 проблеми
Свий
X
-
От турбина няма как да прекъсва. Прекъсва от гориво според мен, или от прекъсване сигнала на някой датчик. Направете диагностика в движение и проблема ще лъсне. Вижте стойностите на дебитомера.
Огледайте снопа с кабели, който минава над кормилния прът под акумулатора.Suzuki Vitara 1.6 Avtomatic
SSang Yong Kyron 2.0xdi
Jeep Grand Cherokee WJ 2.7crd ; Jeep Grand Cherokee WК2 3.0crd
- 1 like
Коментар
-
Първоначално публикуван от Krasi G Преглед на мнениеДебитомера уж е в норма,има две записани грешки с код: P0340 и P0235 иначе джипката си пали обаче пуши страшно и хвърля сажди през ауспуха плюс прекъсването като подаваш газ
Коментар
-
Къде се намира този сензор за налягане на турбото, благодаря,и да свалям ли този егр клапан да го чистя,щото този който го закача каза че няма достатъчно въздух и от там била ставала много богата смес и от там пушаците и прекъсванеПоследно редактирано от Krasi G; 11-01-24, 19:10.
-
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар