здравеите на всички,бих искал да попитам дали някои се е сбласквал с моя проблем.джипката ми е JEEP CRD 2.7 2004г.както си карах и ми светна лампата на горивото минах около 10км. до бензиностанцията и заредих около 30л.трагнах и след около още 10-15км. пак ми светна лампата и загасна.вратнах и веднага запали и така от прохода шипка до хасково.на следващия ден като го запалих установих че няма мощност и не мога да вдигна повече от 3000 оборота.ходих на няколко прехвалени маистора в града но напразно и така стигнах да балкан стар пловдив.за около 30 мин. ми казаха че е изгоряло някво моторче в смукателния колектор и струвало 380 лв. нямат в наличност но можели да го порачат.и така след около 10 дни ми се обаждати ми казват че са го сменили но кабелите леко били нагорели и искали да ги сменят,след моето сагласие направили процедурата а по касно и стартера отказал.както и да е и него ремонтирали но отново се изгубила мощностаслед няколко опита да сменят няколко чипа не направиха нищо.и ми излизат с предложението да сменят компютара които много добре знаете не е никак евтин.какво бихте ме посаветвали все пак от 6 мес.го имам и не сам толкоз запознат питах разни другари но и те не са запознати.БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО...
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Ох маи ще се окаже компа
Свий
X
-
Тагове: Няма
-
До: Ох маи ще се окаже компа
Опита ли да го самотестваш? Въртиш три пъти ключа от оф на он и го оставяш на контакт /он/...на километража трябва да ти изпише код за грешка...после го пишеш в Гугъл и четеш. Би трябвало да ти покаже какъв му е проблема. Успех!
-
До: Ох маи ще се окаже компа
anlel4o,
прочети малко в тази тема за загуба на мощност. Може случаят да не е същият, но може да ти помогне:
http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=58005www.drivingoffence.co.nz
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар