Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с мигач - WJ

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • Проблем с мигач - WJ

    Добър ден, колеги,

    Марка/модел: Jeep Grand Cherokee WJ 4.7L

    Симптоми: Имам проблем с левия пътепоказател (мигач) - не работи, не функционира. Понякога въобще не се включва. Друг път се включва. Десният мигач и аварийните светлини функционират без проблем. Забелязах, че когато левият мигач е пуснат и не сработи отначало, впоследствие ако мина през дупка, по-сериозна дупка - сработва. Явно вибрациите оказват някакво влияние, което ме навежда намисълта за студена спойка. След по-задълбочено запознаване с проблематиката, както във форума тук, така и по американските форуми, лостчето за управление на фаровете, мигачите и авариините светлини беше подменено, но проблемът остана нерешен, което ме възпрепятства да карам автомобила. Въпросният модул/реле, което отговаря за токовите кръгове (ляв и десен) на мигачите и авариините светлини е демонтирано. Прилагам и снимки. Търся човек, по възможност от София, който да посетя и който може да се ангажира с ревизиране на модула, отстраняване на студени спойки, при установени такива и евентуалното му връщане към правилно функциониране.

    Всякакви предложения за употребяван, идентичен, но правилно функциониращ модул също са добре дошли. Търся решение на проблема, като всякакви мнения, предложения и варианти, които работят, са добре дошли.

    Предварително благодаря.

    Коментари от рода дали официялният дилър е затворил, са изключително полезни, но не ми вършат работа. Имам поръчана част, която пристигна, но се в процеса на поръчка, защото имах и други поръчани части, се оказа, че не съм поръчал правилния модул.
    Прикачени файлове
    Последно редактирано от Barbapapa; 14-11-22, 12:28.

  • #2
    Б@си колко изписА за да ми се самопоканиш на кафе
    0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

    Коментар


    • Barbapapa
      Barbapapa коментира
      Редактиране на коментар
      Утре съм ти на гости. Ще ти телефонирам допълнително, за да се дораберем.

  • #3
    Благодарение на дядо Владо проблемът е решен. Модулът е ревизиран и оправен бързо,точно и коретно!

    Коментар

    Активност за темата

    Свий

    В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

    Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

    Зареждам...
    X