Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Части за Cherokee WJ

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • Части за Cherokee WJ

    Здравейте колеги. Доста търсих из форума но неможах да открия това, което ме интересува а именно: имаше един колега, който изработваше всякакви метални чарколяци (главно кулата за панхарда да си я закупя), помня само че беше от Пловдив колегата. Ако някой се сеща кой е, моля да ми даде координатите му да се свържа с него.
    И второто ми питане е дали някой знае къде и дали някой ремонтира компютри на Cherokee WJ 4.7. Преди около месец и половина ми излезе грешка p0622 за алтернатора, която гласи, че имам проблем с терминал F и проблемна верига в него. След това обаче веднага изскочи и друга грешка за нивомера на антифриза, след това и за датчика за налягане на маслото в скоростната кутия. Такаааа...не мисля, че е съвпадение. Смених нивомера и грешката си излиза произволно отново, смених веднага и датчика в скоростната кутия...грешката отново излезе. Датчика е хубав, не е от 25лв от бакалията. Интересното, е че не светва чека а грешката излиза само на диагностиката, гася я и след това излиза веднага...а колата си върви перфектно. Да обясня и за алтернатора: свалих го, закарах го на стенд и...изненада перфектен е, а грешката отново без да излиза на таблото а само на диагностиката, си стои и излиза отноео веднага след като я изтрия. Всичко това ме навежда на проблем с компютъра, защото грешката още гласи, че има пик в напрежението /което може би и вдига другите грешки/ но пък алтернатора е супер...та затова питам дали има кой да погледне компютъра и да каже дали е за ремонт или не.

  • #2
    .........нарушена междублокова комуникация
    0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

    Коментар


    • #3
      Здрасти. Ами да възможно е и това да е. Въпроса е как да проверя дали е тази причината и ако е тази как да отстраня проблема.

      Коментар


      • дядо владо
        дядо владо коментира
        Редактиране на коментар
        ......все още прохождам в тази материя, трудно мога да помогна

    • #4
      Намерих проблема. Беше в динамото и по точно в колектора..след смяната му, засега всичко е коректно, но ще видим занапред как ще е. Явно е вдигало ампеража и от там и объркването в модулите.

      Коментар

      Активност за темата

      Свий

      В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

      Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

      Зареждам...
      X