Много куца работа да му се невиди.Тъкмо си го бях оправил от всички кусури,климата ,виското,сваляне и почистване на радиатори и взеха че ме блъснаха във Варна тъкмо като бях на почивка.Както си карах за Златните в дясната лента един младеж който караше в лявата лента с една мазда 30 метра преди отбивката за Пикадили парк реши да влезе в отбивката без мигач и да се огледа, плюс това още не ме беше изпреварил.Предницата ми беше посредата на неговия автомобил.Щетата при мен не е голяма,металната стойка на бронята влезна навътре, иначе няма счупено -фарове и мигачи ,криви ламарини също.Излезна бронята от лявата страна заедно с пластммасовата основа за фаровете.Бях и с децата и цели два часа трая всичко до 00.30 часа през ноща,докато дойдат полицайте и т.н.Напрежение се получи с две думи.
Още по куриозното е,че три дни преди този инцидент отново ме блъснаха /бях с един от другите си автомобили/ ,този път един французин не спря на знак "СТОП" ,успях да не го фрасна с предницата ама ме опердаши в задната врата и калник.Равносметката е за три дни 2 ПТП без моя вина ,за 18 години с книжка нямам ннито едно ПТП с друг автомобил ако не броя удара преди година и половина с една сърна,коята също се блъсна в мен а не аз в нея /удара беше отстрани а не отпред/.Нещо ме е налегнал къръка май.
След почивката си отходих по застрахователи не е истина просто.
Още по куриозното е,че три дни преди този инцидент отново ме блъснаха /бях с един от другите си автомобили/ ,този път един французин не спря на знак "СТОП" ,успях да не го фрасна с предницата ама ме опердаши в задната врата и калник.Равносметката е за три дни 2 ПТП без моя вина ,за 18 години с книжка нямам ннито едно ПТП с друг автомобил ако не броя удара преди година и половина с една сърна,коята също се блъсна в мен а не аз в нея /удара беше отстрани а не отпред/.Нещо ме е налегнал къръка май.
След почивката си отходих по застрахователи не е истина просто.
Коментар