Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Датчици предна броня WK 2007 година

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Датчици предна броня WK 2007 година

Привет !
    Днес след автомивката ми изскочи един датчик на предната броня точно под радиатора .
    Имате ли представа какви датчици има отпред за да знам какво да го правя че в момента виси от бронята надолу , не виждам нещо да е счупено , но трябва да го прибера по някакъв начин , като за начало да се надяваме че не трябва да свалям бронята .
    П.С ще го щракна по-късно и ще пусна и една снимка , на мен ми прелича на темпретурен датчик , но не съм сигуре.
    Поздрави!
    Димитров!

Ще трябва да свалиш бронята. Ама тя се сваля с поглед. После спрей праймер за пластмаса novol и полиуретан за автостъкла. Масов проблем е това.

Предни и задни датчици са еднакви, впрочем.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Не съм сигурен, че става дума за преден парктроник.
      България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

Другото е твмпературен датчик за външна температура, ама ми е малко странно да изскочи пт автомивка. Той може и със свинска опашка да се хване. Оригинално е хванат към пластмасовата "подброня", някъде между десния фар и центъра на бронята.

Една снимка би казала доста.
        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

• DimitroffCRD
          DimitroffCRD коментира
          Редактиране на коментар
          Привет !
          Точно под десния фар и центъра на бронята изскочи .
          Ще го снимам след малко като сляза в гаража и ще го прикача тук .
          Поздрави!
          Димитров!

Привет !
        E туй нещо се появи .

Коментар

Привет !
          Свалих решетката и го закачих на мястото му , явно не са го сложили при пребоядисването на бронята правилно .
          Благодаря за инфото и светкавичните отговори !
          Поздрави !
          Димитров

Коментар

Да, температурния за околна температура е това. Аз понеже поръчвах нова "подброня" - дойде си с нея.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X