Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпрос за Либърти.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Въпрос за Либърти.

Привет, колеги!
    Имам нужда от помощ относно задния диф на Джип Либърти 2.8 дизел.
    На мой съсед по вила е джипката. Нещо в дифа е дало фира и се търси нов втора употреба.
    Тъй като съм много скаран с двубуквените съкращения на моделите, някой има ли идея какъв е дифа. дали става от други модели и други специфики. Не знам коя година е колата, но мога да питам.
    Мога да ппопитам и за ВИН-а, ако някой може да определи какъв е задния диференциал.
    Чувало се някакво щракане от задния мост и механичите казали, че дифа е счупен.

Благодаря!
    Your conscience is all you can take to your grave.

Jeep KJ Заден мост Corporate 8.25

https://en.m.wikibooks.org/wiki/Jeep...rysler_8.25%22
    Ние не сме неутрални!

Коментар

• TigerHunter
      TigerHunter коментира
      Редактиране на коментар
      Благодаря!

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
    Jeep KJ Заден мост Corporate 8.25

https://en.m.wikibooks.org/wiki/Jeep...rysler_8.25%22
    Има май и с някаква "Дана" отзад, особено тия с LSD. Щом щрака, най-вероятно именно LSD-то е дало фира. Чувал съм, че може да се извадят пластините и да остане "отворен диф." без блокаж.
    България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

• TigerHunter
      TigerHunter коментира
      Редактиране на коментар
      И аз си помислих, ако има ЛСД и ако е счупило диск, дали не би правило тия пинизи. Не знам дали има ЛСД. Трябва да го питам дали се държи странно, сякаш дифа е блокиран.

• TigerHunter
      TigerHunter коментира
      Редактиране на коментар
      Сутринта го срещнах, Беше тръгнал да обикала из околията за морги. Кой знае...

Дали задните дифове на Либи и Черок могат да са еднакви и на кои модели конкретно? Намирам за Грандове, но нищо за Либърти.
    Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Дай тука VIN. Той не е тайна, намира се на предното стъкло пред шофьора.
      България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

• TigerHunter
        TigerHunter коментира
        Редактиране на коментар
        Не е тайна ВИН-а.разбира се. Утре ще го попитам и ще го напиша. Сега е късно, а човека не е първа младост.

Това е моя 2004г:

Corporate 8.25 Rear Axle
      Trac-Lok Differential Rear Axle
      Jeep Cherokee KJ, 2.8crd LIMITED Auto, 2004г. & TABBERT Jeunesse 560
      Око за око, паста за зъби!
      Когато вярата срещне надеждата, животът намира начин!

Коментар

Тигре, имам здрав заден 3.73 "Дана" за Либи, ама звънни утре след 11.00ч да не стане грешка
        П.П Малко е рошаво при Либитата, че по години имат много модификации........
        0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Отиди и снимай капака на задния диф и качи снимка тук.Така или иначе трябва да се отвори за да се види с кое предавателно число е.Ако са строшени пластините на дифа,може да се направи,но трябва да се свали цялото прасе,да се извадят планетите и сателите и след това да се сглоби.само че тука е най важната подробност-трябва да се центрова.....Май няма да може да направите всичко това.
          Та,снимай капака на задния диф,качи снимка тук,за да ти кажем с кой диф е оборудван джипа.Свалете капака,и избройте броя зъби на пиньона и короната,за да се знае,диф с какво предавателно число се търси.
          Yamaha Yz450F
          Suzuki Vitara V6 ''леко'' повдигната
          Всичко с ''рошави''гуми!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X