Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Гранд Чероки 2.7 2003 год. авариен режим

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Гранд Чероки 2.7 2003 год. авариен режим

Здравейте, колеги
    от скоро съм с джипка та и почнаха проблеми те.
    Колата влиза в авариен режим остава на втора предавка, понякога като я изгася и запаля се оправа но понякога не се оправя. Платка та е била ремонтирана ми каза предишния собственик.
    Закарах я на майстор проверявя кабели и каза че всичко е наред. Дайте иде какво да направя?
    На диагнистика излиза ло някъкъв кабел на клапан в скоростна та кутия прекъснат. Трябва ли да се отваря кутия та?
    Моля ви за помощ още не можах да и се насладя.

Дай номер на грешка. От тестер или с три пъти даване на контакт.
    Suzuki Vitara 1.6 Avtomatic
    SSang Yong Kyron 2.0xdi
    Jeep Grand Cherokee WJ 2.7crd ; Jeep Grand Cherokee WК2 3.0crd

Коментар

Е той самия кабел надали е прекъснат, по скоро има проблем в някоя от буквите, лош контакт.
      Като цяло са две, едната на самия компютър, другата е преходната дето има навика да протича.

Коментар

99% слаб акумулатор или буксата
        WG 2.7 CRD

Коментар

Без номера на грешки хвърляме боб. Оставането на втора предавка е типично поведение и може да има много причини, включително механични, освен че и електрически.
          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Здравейте, колеги
            благодаря Ви за бързи те отговори.
            Сутринта я запалих пак беше в авариен режим искарах я от гаража и я изгасих, след това направих тест а с ключа и ми изписа грешка Р0700.
            След 10 мин. запалих я и нямаше проблеми.

Коментар

Това е обща грешка в двигателя за електрически проблем в скоростната кутия. Ако, грешката в кутията, за която е споменал майстора ти е: P2602 "The voltage supply of the valves is faulty", то със сигурност имаш проблем с акумулатора. Пък, и това, че проблема се появява при първо палене и после го няма , го доказва.
              Последно редактирано от atanas_93; 13-06-22, 08:57.
              SSang Yong Kyron 2.0xdi

Коментар

Както ти казаха - най-напред жици, маси и конектори.
                Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

С акумулатор а наистина има проблем , нещо краде ток немога да разбера, но не винаги.
                  От кои жици да започна проверка та?

Коментар

• дядо владо
                    дядо владо коментира
                    Редактиране на коментар
                    Венко, я звънни!Телефона ми е под всеки мой пост, но пак ще го напиша 0877170727

Първоначално публикуван от венко христов Преглед на мнение
                  С акумулатор а наистина има проблем , нещо краде ток немога да разбера, но не винаги.
                  Много Благодаря за изчерпателния отговор на Дядо Владо и на всички колеги които взеха отношение по моя казус.
                  Да сте живи и здрави.
                  Почвам от акумулатор а и букси те.

Коментар

Първоначално публикуван от венко христов Преглед на мнение
                    ... нещо краде ток немога да разбера, но не винаги.
                    За непостоянната консумация, обърни внимание на контактния ключ. След определени години се износва и може да бъде изваден ключа в положение, което не трябва. Тогава събаря акумулатора за няколко часа, защото всички аксесоари за захранени. Ключът не трябва да може да се извади в крайно ляво положение. Ако, се вади трябва да внимаваш и да го изваждаш едно положение преди това.
                    SSang Yong Kyron 2.0xdi

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X