Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Светеща лампа CHECK GAGES Jeep Grand Cherokee ZJ 4.0

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Светеща лампа CHECK GAGES Jeep Grand Cherokee ZJ 4.0

Здравейте светна ми тази лампичка на таблото CHECK GAGES .Стрелката на волтметъра е паднала на 0 иначе всичко друго е както преди.Пистовият ремък е на мястото си,генератора зарежда в норма(измерено)Къде може да е проблема? От къде взима сигнал волтметъра на таблото. Колата е Jeep Grand Cherokee ZJ 4000 .
    Jeep grand cherokee 4.0 zj

Стрелката за налягането на маслото нормално там ли ти стои? Дали датчикът за маслото не е дал фира? Другите стрелки какво показват?
    Ние не сме неутрални!

Коментар

Аз бих започнал с проверка на предпазителите и състоянието на масата/масите.
      Бъдете живи и здрави!

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
        Стрелката за налягането на маслото нормално там ли ти стои? Дали датчикът за маслото не е дал фира? Другите стрелки какво показват?
        Когато го запаля студен е по нагоре стрелката за налягане на маслото,като стопли е така както на снимката и като му подам газ се качва нагоре.Така е от 6 години.
        Всички стрелки си показват както и преди (нормално )с изключение на тази за зареждане на акумулатора която стои на нула. За това писах ,че съм проверил генератора (зарежда в необходимите стойности) и си мисля дали самия волтметър е дал фира или някъде кабела по който идва сигнала да е повреден.
        Jeep grand cherokee 4.0 zj

Коментар

щом налягането на маслото и температурата са в ред, трябва да е нещо с волтажа
          ZJ 5.9 (x3.5)

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X