Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Grand Cherokee ZJ блокажи.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Grand Cherokee ZJ блокажи.

Здравейте колеги, има grand cherokee zj 4.0 limited. Колата е била постонянно 4х4 но предишият собственик е сменил раздатката и сега има опция 2wd, 4wd(мисля че part-time), neutral и 4wd low. На самата лайсна около лоста пише quadra trac и до колкото разбирам това някакъв вид система която е свързана с блокажите, в моя случай с сменената раздатка губи ли се тази функция? Някъде четох че има раздатка коята има 2wd, 4hi all time, 4hi part time, neutral и 4wd low която има също опцията quadra track заслужава ли да сменя тази раздатка която имам сега с тази която има има постонянно 4х4? Също така как точно работи тази система quadra track и вие какво бихте препоръчали за блокажи?

Quadra trac няма 2WD, надписа е от старата раздатка, новата най-вероятно е Selec trac

иначе пишеш в гугъл how quadra trac works или how selec- trac works и гледаш клипчета

а, и за блокажите не се грижи - нямаш такива

Коментар

А какво би препоръчал за блокажи? Имам познат който си направи гранд-а отдолу на патруол у60 но не ми се занимава чак толкова, ако има някакво решение което няма да излезе половин кола по може

Коментар

Първоначално публикуван от IvanIvanovi Преглед на мнение
        ...новата най-вероятно е Selec trac
        Новата е part-time NP / NV 231, надписът е от нея. Command-trac и НЕ ТРЯБВА да се кара на 4х4 на сухо и твърдо.
        България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

• IvanIvanovi
          IvanIvanovi коментира
          Редактиране на коментар
          a, обяснявай си му на драйков, аз Jeep нямам от 10г.

Първо виж каква раздатка е сложена на твоята машина 231 или 242. Не са еднакви, а отгоре (на лоста за превключване) каква пляка е плякната не и обръщай внимание. Ако си в Сф-то и околностите и неможе да се справиш, ела да погледна ( няма да лочим кафе и няма да се пулим, чешейки се където не ни сърби , това за по-горе писалите )
        0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Това че парт тайм не трябва да се кара на 4х4 постоянно го знам! Иначе бая съм далече така че няма как. Тези дни ще работя по колата така че ще гледам да видя дали има нещо на раздатката да се разбере каква е!

Коментар

Първоначално публикуван от draykov Преглед на мнение
            ... Тези дни ще работя по колата така че ще гледам да видя дали има нещо на раздатката да се разбере каква е!
            Трябва да има на раздатката табелка с модела

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:unnamed.jpg
Прегледи:250
Размер:68.6 КБ
ID:6802563

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:transfer case ID tag.jpg
Прегледи:241
Размер:32.6 КБ
ID:6802564

Ние не сме неутрални!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X