Здравейте при потегляне на голям наклон въртележка на подземен паркинг иска много газ за да тръгне и има грешка p0700. Някой имал ли е подобен проблем. Има ли начин за по прецизна диагностика или трябва да се свалят скоростите.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Проблем със скорости Jeep 2002 v8
Свий
X
-
То преди да се свалят скоростите си трябва диагностика ,въздушен тест пък чак след това се свалят. Иначе какво като ги свалиш? На свалена кутия диагностика как ще направиш? А Р0700 е обща електрическа грешка и се записва от какво ли не,даже и от слаб акумулатор.
-
Общо взето най-често е буксата на кутията , масло за смяна или ниско ниво на такова и най-баналното както беше при мен - не изчаквах при включване на директна ами веднага тръгвах и съответно ми набиваше грешка , влизах в авариен режим и всичко приключваше . Ако не ти влиза в авариен , залагам на масло за смяна .
Коментар
-
Първоначално публикуван от bmwww Преглед на мнениеОбщо взето най-често е буксата на кутията ,Това дали има букса? То,че има има ама не е баш като на 2.7 crd!
Коментар
-
Маслото е на 30000 и нивото е ок. Не знам как да разбера дали влиза в авариен режим иска поне 2000 оборота да тръгне не знам дали е от аварийния режим или от проблем . Не е от бързо превключване последния път го направи както беше на директна и при пускане на спирачка не тръгва иска 2000-3000 оборота за да тръгне. Проблема не е постоянен при нормално каране а се появява от време на време на равно и при голям наклон по често.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар