Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Не иска да завърти стартера

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Само да се прибера на 23-ти и го оставям за поредния ремонт.Направо нов клеморед и да му видят и стартера.
    Благодаря на всички за отговорите,ще пиша като минат манипулациите .

Коментар

"и го оставям за поредния ремонт."
      Това звучи доста не весело.
      ML W 164cdi

Коментар

• Гранд чероки
        Гранд чероки коментира
        Редактиране на коментар
        Така е.Не случайно хората са казали "който бърза,бърка"

Здравейте, група.Днес дойде време да оставя джипа на ремонт.Казаха,че е от стартера проблема с паленето.Щяха да го оправят днес,но преди малко звънях да ги питам,какво става и ми обясниха,че свалянето на точно тоя стартер било доста трудно.Та,надявам се утре да успеят да го качат и да си взема колата.

Коментар

Първоначално публикуван от Гранд чероки Преглед на мнение
        Здравейте, група.Днес дойде време да оставя джипа на ремонт.Казаха,че е от стартера проблема с паленето.Щяха да го оправят днес,но преди малко звънях да ги питам,какво става и ми обясниха,че свалянето на точно тоя стартер било доста трудно.Та,надявам се утре да успеят да го качат и да си взема колата.
        Аз до сега не съм попадал на майстор, дето да не ми каже, че ей точно пък на моя модел всичко му е толкова 3б@но, толкова завряно, толкова сложно, толкова проблемно.......а по всички други било песен работата. И така с всеки автомобил
        WG 2.7 CRD

Коментар

Здравейте,всички,които следят темата.Джипа си го взех в петък късния следобед. Оставих го във вторник,та до петък .Към момента всичко е наред,стартера е рециклиран.Всичко това за 260 лв.Ако трябва да съм честен очаквах повече,че нали 4 дни труд....Размина ми се .
          Поздрави и благодарности на всички,които се включиха със съвети и предположения и безаварийно каране,до нови срещи 😀

Коментар

• Кольо
            Кольо коментира
            Редактиране на коментар
            Ако си мислиш, че 4 дни са се занимавали само с твоя джип...
            Вкарват го в сервиза, диагностицират проблема, свалят каквото там се сваля, и докато чакат частите-джипа навън, а на негово място влиза друга кола. И така няколко пъти. Когато дойдат частите-джипа пак се вкарва, ама си чака ред, че подемника може да е зает, и така се трупат няколко дни.

За рециклиране на стартер 280лв!!!На мен ми взеха във Франса 80 лв за същатата работа +сваляне/монтиране от майстор.
          Да не би и нещо друго да са бутали,че тая цена е доста висока само за стартера?
          ML W 164cdi

Коментар

• Гранд чероки
            Гранд чероки коментира
            Редактиране на коментар
            Само стартера,колега.Обясниха,че на много кофти място бил,трудно достъпно...Един ден сваляне,един ден качване и 2 дни набавяне на части.Те тва е,ако искаш...Който не е ходил по сервизи той не знае за какво иде реч 🙃

• imarh
            imarh коментира
            Редактиране на коментар
            140 лв. преди. повече от 4 месеца в квартала до нас. Въртеше немощно. Акумулатора си е ок. Казаха ми, че са сменили нова котва, втулки и четки. Оставих го 9 сутринта, 12:30 ми се обадиха да го взема. За 2.7 CRD иде реч.

• Пенчо
            Пенчо коментира
            Редактиране на коментар
            Питай Дедо Владо за тези кочини.

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X